Απίστευτο: Πατέρας με 102 παιδιά, 12 συζύγους και 568 εγγόνια -Δεν θα κάνει άλλα λόγω «ακρίβειας»

Advertisement

Ένας αγρότης από την Ουγκάντα έχει 102 παιδιά, 12 συζύγους και 568 εγγόνια.

Είναι απίστευτο κι όμως αληθινό, αλλά αυτός ο άνθρωπος χρειάζεται ένα ολόκληρο χωριό για να φιλοξενήσει την οικογένειά του, ενώ δεν θα μπορούσε κανείς να φανταστεί πώς θα ήταν ένα μεγάλο οικογενειακό τραπέζι που μάλλον θα παρέπεμπε σε μεγάλη δεξίωση.

Advertisement

Ο αγρότης από την Ουγκάντα μάλλον θα συνέχιζε το ευρύτατο αναπαραγωγικό του έργο αν δεν τον εμπόδιζε το αυξημένο κόστος ζωής, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος.

Ο 67χρονος Μούσα Χασάγια, ζήτησε πλέον από τις συζύγους του να χρησιμοποιούν αντισύλληψη, ώστε να καταστεί βιώσιμη η κατάσταση για την μεγάλη οικογένεια καθώς δεν θα μπορούσαν να καλύψουν βασικές ανάγκες, όπως η τροφή, αν συνεχίσουν να αυξάνονται τα μέλη της οικογένειας.

Ο 67χρονος, σύμφωνα με τη βρετανική Sun δήλωσε: «Το εισόδημά μου γίνεται όλο και μικρότερο με τα χρόνια λόγω του αυξανόμενου κόστους ζωής και η οικογένειά μου γίνεται όλο και μεγαλύτερη».

Advertisement

«Παντρευόμουν τη μία γυναίκα μετά την άλλη. Πώς μπορεί ένας άντρας να είναι ικανοποιημένος με μία γυναίκα», δήλωσε ο 67χρονος από την Ουγκάντα.

Ο Χασάγια και η οικογένειά του ζουν στη Λουσάκα της Ουγκάντα όπου η πολυγαμία είναι νόμιμη.

Είπε ότι όλες οι γυναίκες του ζουν στο ίδιο σπίτι, ώστε να μπορεί να τις «παρακολουθεί», εμποδίζοντάς τες να κλεφτούν με άλλους άνδρες.

Η νεότερη σύζυγός του, η Ζουαλίκα, μητέρα 11 παιδιών, δήλωσε:

Advertisement

«Δεν πρόκειται να κάνω άλλα παιδιά. Είδα την άσχημη οικονομική κατάσταση και τώρα παίρνω το αντισυλληπτικό χάπι».

Περίπου το ένα τρίτο των παιδιών του Χασάγια, ηλικίας μεταξύ 6 και 51 ετών, ζουν μαζί του στο αγρόκτημά του.

Το μεγαλύτερο παιδί του είναι 21 χρόνια μεγαλύτερο από τη νεότερη σύζυγό του.

Δεν μπορεί πλέον να εργαστεί λόγω της υγείας του και δύο από τις συζύγους του έχουν φύγει λόγω των οικονομικών πιέσεων, αναφέρει το ρεπορτάζ.

Advertisement

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: