Τραγικές ώρες για 47χρονη: Κυνήγησε τους κλέφτες που την έκλεβαν και παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Τραγικές ώρες για 47χρονη: Κυνήγησε τους κλέφτες που την έκλεβαν και παρασύρθηκε από αυτοκίνητο
Advertisement

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην Ιεράπετρα με τραυματία μια 47χρονη αγρότισσα.

Η άτυχη γυναίκα που οδηγούσε αυτοκίνητο στην Ιεράπετρα, κατάλαβε ότι κάποιοι έκλεβαν προϊόντα που μετέφερε από την καρότσα του οχήματος.

Advertisement

Σταμάτησε σε μια προσπάθεια να τους διώξει και να βάλει ορισμένα από τα κηπευτικά που είχαν πέσει στο δρόμο, μέσα στο αγροτικό της. Τότε όμως παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο και τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στα πόδια.

Η 47χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο, με τους γιατρούς να περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, για να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 9 το πρωί στο επαρχιακό οδικό δίκτυο στις Αμμουδάρες, όταν η 47χρονη αγρότισσα, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό της αντιλήφθηκε, ότι της έπεσαν κλούβες με κηπευτικά, που είχε φορτώσει στην καρότσα του φορτηγού και σταμάτησε να τα μαζέψει.

Advertisement

Ενώ μάζευε τα προϊόντα ένα διερχόμενο όχημα έπεσε πάνω της παρασύροντας την με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στα πόδια.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιεράπετρας, όπου διεξάγονται οι απαραίτητες εξετάσεις. Εάν χρειαστεί θα μεταφερθεί σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: