Ντέιβιντ & Βικτόρια Μπέκαμ: Έσοδα 8 εκατ.£ από την επιχειρηματική αυτοκρατορία τους

Advertisement

Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ κέρδισαν 8,1 εκατομμύρια λίρες από την επιχειρηματική αυτοκρατορία τους, έπειτα από την αύξηση των εσόδων και των κερδών, χάρη σε μια σειρά εμπορικών συμφωνιών.

Η Beckham Brand Holdings ανακοίνωσε καθαρά κέρδη ύψους 19,1 εκατ. λιρών, με έσοδα 34,3 εκατ. το 2021, στα τελευταία στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν. Ο όμιλος πλήρωσε 6,3 εκατ. λίρες σε μερίσματα στο διάσημο ζευγάρι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και επιπλέον 1,8 εκατ. πρόσφατα.

Advertisement

Ο συνδυασμός της αύξησης των εσόδων στις επιχειρήσεις του ζευγαριού και η μείωση της ζημίας της Victoria Beckham Holding- που ανήκει στο ζευγάρι και την εταιρεία NEO Investment Partners- αποτυπώνει πώς τα πήγαν οι Μπέκαμ κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Ξεχωριστά, τα έσοδα της εταιρείας μόδας και ομορφιάς του ομίλου αυξήθηκαν κατά 13% σε 40,9 εκατομμύρια και μειώθηκαν οι καθαρές ζημίες από 8,6 εκατ. σε 5,8 εκατ. Παρά την αύξηση των πωλήσεων και τη μείωση του καθημερινού κόστους, υπήρξε η προειδοποίηση ότι «θα χρειαστεί περαιτέρω στήριξη από τους μετόχους».

Η διευθύνουσα σύμβουλος, Μαρί Λεμπλάν προανήγγειλε ότι η επιχείρηση θα ανακοινώσει πιο ισχυρά στοιχεία για το 2022. «Έχουμε μπει σε ένα νέο κεφάλαιο και η ενέργειά μας επικεντρώνεται στην επιτάχυνση της ανάπτυξης και στο αξιοποιήσουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων του brand», συμπλήρωσε.

Advertisement

Τα εμπορικά και χορηγικά εγχειρήματα του Ντέιβιντ Μπέκαμ κατέγραψαν έσοδα 34 εκατ. λιρών, από 11,4 εκατ. το 2020, ενώ τα καθαρά κέρδη αυξήθηκαν από 10,6 εκατ. σε 19,6 εκατομμύρια λίρες.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής ήταν ένα από τα πρόσωπα του Μουντιάλ 2022, αν και τα στοιχεία του 2021 δεν περιλαμβάνουν τη συμφωνία με το Κατάρ, σύμφωνα με πληροφορίες των Financial Times από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Ο Μπέκαμ έχει μακροχρόνιες συνεργασίες με την Adidas, την Tudor και το Haig Club, στις οποίες πρόσφατα προστέθηκαν οι συμφωνίες με τη Maserati και την ΕΑ Sports. Επίσης, είναι συνιδιοκτήτης της Inter Miami.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: