Μπέος για Καϊλή: Την έβλεπα στον ύπνο μου – Ποια είναι τα προσόντα της;

Μπέος για Καϊλή: Την έβλεπα στον ύπνο μου – Ποια είναι τα προσόντα της;
Advertisement

Ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρθηκε στις εξελίξεις που αφορούν την Εύα Καϊλή και την εμπλοκή της στο Qatargate που την έφερε κρατούμενη στις φυλακές του Βελγίου.

Αναλυτικότερα, ο δήμαρχος του Βόλου σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στην… αποστροφή του στους πολιτικούς και η κουβέντα οδηγήθηκε και στην κ. Καϊλή για την οποία μάλιστα αναρωτήθηκε «ποια είναι τα προσόντα της! Πώς πήγε στην Ευρωβουλή; Τι προσόντα είχε;».

Advertisement

«Δεν είμαι «φαν» της Εύας Καϊλή και κάθε Εύας Καϊλή. Δηλαδή, για να αναρωτηθούμε: ποια είναι τα προσόντα της Καϊλή; Ας μας πει κάποιος ποια είναι τα προσόντα της! Πώς πήγε στην Ευρωβουλή; Τι προσόντα είχε;

Σε αυτή τη ζωή είναι σημαντικό, και ιδιαίτερα σε αυτές τις θέσεις, να πηγαίνουν άνθρωποι με αξίες, ικανότητα, που προσφέρουν έργο. Και όχι γιατί είναι όμορφοι ή όμορφες ή έχουν άλλα προσόντα. Ο κόσμος πρέπει να προσέχει ποιους σταυρώνει» σχολίασε αρχικά στη συνέντευξή του στην εφημερίδα Espresso.

Ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν την γνώριζε… αποκάλυψε πως: «Εγώ προσωπικά την έβλεπα στον ύπνο μου. Αρκετές φορές, το έχω ξαναπεί»!

Advertisement

Για να συνεχίσει: «Ρωτήστε για το ποιόν της τον κ. Βενιζέλο, που την είχε στο γραφείο του, να σας πει. Σίγουρα την ξέρει πολύ καλά ο κ. Βενιζέλος. Από εκεί γαλουχήθηκε.

Η Εύα Καϊλή είναι ένα άτομο. Ξέρετε πόσες «Εύες» υπάρχουν και πόσοι αρσενικοί σαν την Εύα; Είναι πολύ λυπηρό… δυστυχώς. Οι άνθρωποι αυτοί εκλέγονται, ζητάνε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού, ο λαός τους τη δίνει, και αυτοί τον προδίδουν».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: