Δωρεάν πίτσες σε όλους θα προσφέρει αλτρουιστής εστιάτορας

Δωρεάν πίτσες σε όλους θα προσφέρει αλτρουιστής εστιάτορας
Advertisement

Ένας ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης προσφέρεται να δώσει σε όλους τους κατοίκους του Εδιμβούργου μια δωρεάν πίτσα για όλο τον επόμενο μήνα ως πράξη καλοσύνης, όπως μεταδίδει το BBC.

Ο Marc Wilkinson, 55 ετών, ιδιοκτήτης του Pure Pizza στο Morningside, δήλωσε ότι σχεδίασε μια μεγάλη αλτρουιστική πράξη για να βοηθήσει τους ανθρώπους που παλεύουν με την κρίση του κόστους ζωής.

Advertisement

Είπε ακόμη ότι έτσι θα έδινε επίσης στο μερικής απασχόλησης προσωπικό του περισσότερη δουλειά. «Είμαι πολύ χαρούμενος με το σχέδιό μου, επειδή είναι μια νίκη, μια νίκη για όλους», δήλωσε. «Οι πελάτες ωφελούνται, οι προμηθευτές ωφελούνται και η ομάδα των σεφ μου ωφελείται καθώς τους δίνει περισσότερες ώρες εργασίας.

Ακούω συνέχεια για το πώς το κόστος ζωής επηρεάζει τόσους πολλούς ανθρώπους και σκέφτηκα ότι οι φούρνοι μου λειτουργούν ούτως ή άλλως όλη μέρα, οπότε μπορούν κάλλιστα να δουλεύουν σε πλήρη δυναμικότητα όλη μέρα, αν αυτό βοηθάει τους ανθρώπους. Ο αλτρουισμός είναι κάτι που με ενδιαφέρει πραγματικά, οπότε ήθελα να το δοκιμάσω» αναφέρει ο ίδιος.

Ο Marc Wilkinson δήλωσε ότι θα έδινε μια δωρεάν πίτσα σε όλους όσοι ζουν στο Εδιμβούργο. Υπολόγισε ότι θα του κόστιζε περίπου 12.000 λίρες.

Advertisement

Ο κ. Wilkinson, ο οποίος άνοιξε την επιχείρηση στην αρχή του Lockdown τον Μάρτιο του 2020, λέει ότι οι φούρνοι του έχουν τη δυνατότητα να φτιάχνουν 18 πίτσες κάθε έξι λεπτά.

Οι δωρεάν πίτσες θα δοθούν σε όσους επισκεφθούν το κατάστημά του στην Morningside Drive κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου, αν και δεν θα είναι διαθέσιμες μεταξύ 17:30 και 20:30.

Ελπίζει ότι όποιος δεχτεί την προσφορά θα μεταδώσει την πράξη καλοσύνης με τον δικό του τρόπο. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να δηλώσουν έναν έγκυρο αριθμό κινητού τηλεφώνου.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: