Φουντώνει το ειδύλλιο του Μπραντ Πιτ με την 32χρονη ερωμένη του: Νέες φωτό, έκαναν τόπλες ηλιοθεραπεία

Φουντώνει το ειδύλλιο του Μπραντ Πιτ με την 32χρονη ερωμένη του: Νέες φωτό, έκαναν τόπλες ηλιοθεραπεία
Advertisement

Ζευγάρι είναι τελικά ο Μπραντ Πιτ και η 32χρονη Ινές ντε Ραμόν, με τη νέα χρονιά να τους βρίσκει σε διακοπές στο Μεξικό.

Μέχρι τώρα οι φήμες ήθελαν τον Μπραντ Πιτ να είναι ζευγάρι με διάφορες γυναίκες ανά διαστήματα, χωρίς ποτέ να επιβεβαιώνεται κάτι.

Advertisement

Αυτή τη φορά όμως οι φήμες φαίνεται πως βγαίνουν αληθινές εάν κρίνει κανείς από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε αποκλειστικά το Page Six.

Σε αυτές, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και η νέα του σύντροφός φαίνονται να απολαμβάνουν την ημέρα της Πρωτοχρονιάς δίπλα σε μια πισίνα, κατά τη διάρκεια μιας ρομαντικής απόδρασης στον Κάμπο.

Το ζευγάρι κάθεται σε σε αντικριστές ξαπλώστρες, με τον Μπραντ Πιτ να φορά μια βερμούδα μαγιό και την Ινές ντε Ραμόν να είναι γυμνόστηθη, με ένα παρεό τυλιγμένο γύρω από τη μέση της και πλάτη στην κάμερα.

Advertisement

Τα πράγματα μεταξύ Μπραντ Πιτ και της επικεφαλής εταιρείας κοσμημάτων φαίνεται να σοβαρεύουν, καθώς έχουν εντοπιστεί μαζί πολλές φορές τους τελευταίους δύο μήνες.

Το ζευγάρι πυροδότησε αρχικά τις φήμες τον Νοέμβριο, όταν παρακολούθησαν μια συναυλία του Bono στο Λος Άντζελες, με τους παπαράτσι να τους απαθανατίζουν πιασμένους χέρι-χέρι.

Τον επόμενο μήνα ο Μπραντ Πιτ πήρε μαζί του στο afterparty της πρεμιέρας της νέας του ταινίας «Babylon» τη νέα του σύντροφο, με μια πηγή να λέει στο περιοδικό People πως ο «ηθοποιός είναι σαφώς ερωτευμένος με την Ινές για να τη φέρει στην πρεμιέρα του».

Στη συνέχεια το ζευγάρι γιόρτασε τα 59α γενέθλια του Πιτ, με μια πηγή να λέει για τον Μπραντ Πιτ: «Ήταν εξαιρετικά κεφάτος. Κάθισε δίπλα στην Ινές. Ήταν πολύ χαριτωμένοι και φλέρταραν διαρκώς. Μπορούσες να καταλάβεις ότι τον κάνει ευτυχισμένο».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: