Ο Πέτρος Κωστόπουλος «επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος» – Το νέο επαγγελματικό του βήμα

Ο Πέτρος Κωστόπουλος «επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος» – Το νέο επαγγελματικό του βήμα
Advertisement

Μετά από αρκετά χρόνια μακριά από τον χώρο των μίντια, ο Πέτρος Κωστόπουλος έκανε τον Ιούλιο του 2021 την πρώτη μεγάλη επιστροφή, εκδίδοντας ξανά το περιοδικό Nitro, έχοντας τη θέση του διευθυντή.

Παράλληλα, έβγαλε και τον διαδικτυακό ιστότοπο Nitro.gr. Λίγους μήνες αργότερα, το περιοδικό και το σάιτ εντάχθηκαν στον Όμιλο της SMedia και της οικογένειας Σμυρνιωτάκη, η οποία έχει κάνει ένα μεγάλο μπάσιμο στα μίντια τα τελευταία δύο χρόνια.

Advertisement

Πρώτα μπήκε ως συμμέτοχος στην Alpha Editions που ανήκε στον Όμιλο Λυμπέρη και εδώ και λίγους μήνες η εταιρεία ανήκει εξ ολοκλήρου στον Όμιλο Σμυρνιωτάκη.

Στο πλαίσιο αυτής της νέας εποχής για την εταιρεία, οι επιχειρηματίες ανέθεσαν την θέση του επικεφαλής όλων των εκδόσεων και των ψηφιακών μέσων στον Πέτρο Κωστόπουλο, ο οποίος επιστρέφει στις εκδόσεις μετά από σχεδόν μια δεκαετία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Όμιλος Σμυρνιωτάκη ανακοίνωσε ότι με στόχο την συνεχή εξέλιξη και την ανάπτυξη της Alpha Editions A.E., τοποθετεί αναπληρωτή CEO τον Παναγιώτη Ροτζιώκο, στέλεχος με πολύχρονη εμπειρία και επιτυχημένη πορεία στον χώρο των ΜΜΕ.

Advertisement

Τη θέση του εκδότη των Μέσων της εταιρείας αναλαμβάνει ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Η Alpha Editions A.E. εκδίδει τα περιοδικά 4 Τροχοί, Hello!, Nitro, 7Μέρες TV, ενώ παράλληλα λειτουργούν τα sites 4troxoi.gr, Provocateur.gr, Nitro.gr, TheNotebook.gr και Faysbook.gr, ενώ επίκεινται και νέες έντυπες και ψηφιακές προσθήκες, τις οποίες θα διευθύνει σε επίπεδο περιεχομένου ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: