Περήφανη μητέρα η Ιωάνα Τούνη: Μας έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπο του γιου της, ολόιδιος η μαμά του

Περήφανη μητέρα η Ιωάνα Τούνη: Μας έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπο του γιου της, ολόιδιος η μαμά του
Advertisement

Αντίστροφα μετρά για να γεννήσει η γνωστή influencer, η οποία μάλιστα είχε αγχωθεί τις τελευταίες ημέρες μη της σπάσουν τα νερά και αναγκαστεί να πάει στην κλινική χωρίς τον αγαπημένο της.

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρίσκεται στην Αθήνα τις τελευταίες ημέρες, διότι το ζευγάρι έρθει αντιμέτωπο με μια δυσάρεστη περιπέτεια, μιας και το ένα από τα δύο σκυλάκια του Δημήτρη αντιμετωπίζει μερικά σοβαρά προβλήματα υγείας.

Advertisement

Στα βίντεο που μοιράστηκε, η γνωστή influencer είπε χαρακτηριστικά: «Ξέρω ότι το κάνεις από ενδιαφέρον αλλά είναι λίγο αγχωτικό… σπίτι είμαι με τον φίκο δεν γέννησε ακόμα.

Σήμερα ήταν μία δύσκολη μέρα από το πρωί γιατί το ένα σκυλάκι μας δεν είναι καθόλου καλά! Τι να σας πω τώρα τι περνάμε… Δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί, όλοι τρέχουμε από πίσω του…

Δεν έχω γεννήσει ακόμη όταν με το καλό γεννήσω θα σας κάνω εγώ story και θα σας πω γέννησα όλα καλά… Μη με αγχώνεται! Εδώ είναι το έχω ορκίζομαι, εδώ μέσα είναι ακόμα….».

Advertisement

Όμως την Τρίτη 4 Ιανουαρίου, η Ιωάννα ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως ο Δημήτρης αναγκάστηκε να φύγει, καθώς το σκυλάκι έπρεπε να δει γιατρό στην Αθήνα.

«Το σκυλάκι μας ξεκίνησε αγωγή με χάπια, δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχει για αυτό το λόγο κιόλας χρειάστηκε να κατέβει για να κάνει μαγνητική γιατί στην Θεσσαλονίκη δεν έχουμε.

Ελπίζω να μην σπάσουν τα νερά μου και να μην γεννήσω μόνη μου. Ελπίζω να προλάβει να έρθει ο Δημήτρης ή αύριο ή μεθαύριο», εξήγησε η ίδια.

Advertisement

Το πρόσωπο του μωρού της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Ωστόσο, η γνωστή influencer έχει πάντα στο πλευρό της τους φίλους της. Η κολλητή της Στέλλα Πάσσαρη συνόδευσε την εγκυμονούσα φίλη της στον γιατρό για τον υπέρηχό της και μάλιστα μοιράστηκε ένα Instagram story, όπου φαίνεται ολοκάθαρα το πρόσωπό του μωρού. Μάλιστα, φαίνεται να χαμογελάει.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: