Αυτή είναι η φαντασίωση του κάθε άντρα του ζωδιακού

Αυτή είναι η φαντασίωση του κάθε άντρα του ζωδιακού
Advertisement

Κάθε άντρας του ζωδιακού έχει τα δικά του γούστα και στο κρεβάτι και σίγουρα έχει κάποια απωθημένα ή φαντασιώσεις που θα ήθελε να του ικανοποιήσεις.

Διάβασε παρακάτω και βρες ποια είναι του καλού σου, που υπάρχουν στο πίσω μέρος του μυαλού του και δεν στα έχει ακόμα αναφέρει. Για πάμε να μπούμε στο μυαλό του…

Advertisement

ΚΡΙΟΣ

Ο συγκεκριμένος άντρας αναζητά την έξαψη και την τόνωση του ενδιαφέροντός του κάθε στιγμή. Κατά βάθος παρακαλά να τον αιφνιδιάσεις κάνοντάς του μια ερωτική «επίθεση» εκεί που είναι χαλαρός ή μπουκάροντας στο μπάνιο την ώρα που κάνει ντους και να τον εκπλήξεις ευχάριστα!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι ένας άντρας ερωτικός που λατρεύει τις γευστικές απολαύσεις. Ενδεχομένως το μυαλό του να σε φαντάζεται πασαλειμμένη με σοκολάτα ή σαντιγί στα επίμαχα σημεία να τον προκαλείς να χορτάσει την… πείνα του ή και το ανάποδο (να τον αλείψεις εσύ) και να τον γευτείς, αργά και αισθησιακά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το μυαλό ενός άνδρα Δίδυμου βομβαρδίζεται συνεχώς από διάφορες φαντασιώσεις, από τις πιο νορμάλ μέχρι τις πιο kinky. Το «μίλα μου βρώμικα» είναι ένα από αυτά που τον ερεθίζουν οπότε θα χαρεί ιδιαίτερα, αν του ψιθυρίσεις διάφορα στο αφτί.

Advertisement

Επίσης, το να υποδυθείς έναν τελείως διαφορετικό ρόλο και να εξάψεις την περιέργειά του είναι μια κρυφή του επιθυμία. Αν είστε πιο… προχωρημένοι και στο swinging δε θα έλεγε όχι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας άνδρας Καρκίνος δεν θέλει να ξέρεις τις φαντασιώσεις του, αλλά είναι εύκολο να τις καταλάβεις. Μία από αυτές είναι να προκαλέσεις μια «πάλη» μεταξύ σας και να τον αφήσεις να σε ακινητοποιήσει και να σε υποτάξει, δίνοντάς του έτσι την ευκαιρία να βγάλει το αρσενικό που κρύβει πίσω από την ευαισθησία του.

ΛΕΩΝ

Αν είσαι αρκετά τολμηρή αλλά και σίγουρη για το σύντροφό σου, τότε βιντεοσκόπησε την στιγμή που κάνετε έρωτα με τον αγαπημένο σου Λέοντα, καθώς είναι μια από τις αγαπημένες του φαντασιώσεις. Αν μάλιστα έχεις φτιάξει και το ανάλογο σκηνικό, ακόμα καλύτερα.

Advertisement

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όσο ακολουθεί τα στερεότυπα και δεν ξεφεύγει στην καθημερινότητά του, τόσο πιο περίεργος έως και kinky είναι ένας άνδρας Παρθένος. Ίσως φαντασιώνεται να σου δίνει εντολές να τον υπηρετήσεις, φορώντας μόνο την… ποδιά σου ή να θέλει να σε τιμωρήσει, επειδή ήσουν άτακτο κορίτσι και του αντιμίλησες… Σε πιο extreme καταστάσεις μπορεί να «φτιάχνεται» αν σε σκέφτεσαι στην αγκαλιά ενός άλλου.

ΖΥΓΟΣ

Η βαθύτερη σεξουαλική επιθυμία ενός Ζυγού άνδρα, μπορεί να είναι να εκπληρώσεις εσύ μια ασυνήθιστη δική σου! Δεν έχει σημασία ποια. Αν γίνει πιο πικάντικο για σένα το σεξ, αισθάνεται πιο σίγουρος για τον εαυτό του και η… απόδοσή του θα είναι η μέγιστη. Το σεξ σε δημόσιο χώρο είναι πάντως μια από τις κρυφές του φαντασιώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το σεξ μετά από καβγά, άγριο και παθιασμένο είναι η κρυφή σεξουαλική επιθυμία ενός άντρα Σκορπιού! Μπορεί να σου λέει ότι θέλει να μείνει μόνος του, να είναι επιθετικός ή να είχε μια δύσκολη μέρα στη δουλειά….

Advertisement

Ο αισθησιακός χορός σου κι ένα άκρως αποκαλυπτικό στριπτίζ είναι επίσης κάτι που φαντασιώνεται. Επίσης, ίσως θέλει να σε «βασανίσει» λίγο, πριν σε κάνει δική του…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σεξ στο αυτοκίνητο, στη μηχανή ή στην ύπαιθρο είναι κάποιες από τις φαντασιώσεις του περιπετειώδη Τοξότη, οπότε αν θέλεις να του εξάψεις το ερωτικό ενδιαφέρον, ντύσου σπορ, βγάλε το κραγιόν σου και παράσυρέ τον σε νέου τύπου εξερευνήσεις, στα βουνά και στους λόγκους…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φόρα μόνο το άρωμά σου, βάλε το παλτό, τις μεταξωτές σου κάλτσες και τις ψηλοτάκουνες γόβες σου και πήγαινε να συναντήσεις τον Αιγόκερω εραστή σου στο γραφείο του, λίγο πριν σχολάσει… Είναι μια από τις φαντασιώσεις του το να κάνει σεξ στο συγκεκριμένο χώρο (ή και έπιπλο) κι εφόσον οι συνθήκες το επιτρέπουν γιατί να μην του την πραγματοποιήσεις;

Advertisement

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι ιδιόρρυθμος άντρας και σίγουρα δεν είναι εύκολο να καταλάβεις την κρυφή σεξουαλική του επιθυμία. Το στοιχείο της έκπληξης είναι το αφροδισιακό του, οπότε χρησιμοποίησέ το. Επίσης, ό, τι φαντασιώνεται είναι προχωρημένο, ασυνήθιστο και εκκεντρικό, όπως sex toys, «όλοι οι καλοί χωράνε», διαδικτυακό sex που μπορεί να μην θέλει οπωσδήποτε να τα κάνει, αλλά στο μυαλό του υπάρχουν σίγουρα.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν ένας άνδρας Ιχθύς δει μια sexy, αισθησιακή σκηνή σε μια ταινία, θα την αναπαράγει στο κεφάλι του ξανά και ξανά.

Μπορεί κατά βάθος να επιθυμεί να ντυθείς σαν την αγαπημένη του ηθοποιό στο συγκεκριμένο film ή να του πεις κάποιες από τις ατάκες της που τον «άναψε»! Μη διστάσεις λοιπόν να τον… ψαρέψεις ποια είναι και ζήστε μαζί τη φαντασίωσή του.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: