Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος για τον οποίο το σώμα σας φαίνεται διαφορετικό σε κάθε καθρέφτη δοκιμαστηρίου

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος για τον οποίο το σώμα σας φαίνεται διαφορετικό σε κάθε καθρέφτη δοκιμαστηρίου
Advertisement

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί το σώμα σας φαίνεται διαφορετικό σε κάθε καθρέφτη δοκιμαστηρίου;

Μια κοπέλα αποκάλυψε στο Instagram τον πραγματικό λόγο για τον οποίο το σώμα σας φαίνεται διαφορετικό, και δεν έχει να κάνει με το μέγεθός σας, αλλά με τον φωτισμό και τους καθρέφτες.

Advertisement

Η 26χρονη Bree Lenehan, από το Κουίνσλαντ, μπήκε σε τέσσερα διαφορετικά δοκιμαστήρια στο τοπικό της εμπορικό κέντρο και έβγαλε φωτογραφίες του εαυτού της στην ίδια πόζα φορώντας το ίδιο φόρεμα.

Και ενώ κάποιες ήταν πιο κολακευτικές λόγω των καλών καθρεφτών και του μαλακού φωτισμού, άλλες ήταν μη κολακευτικές και έδειχναν κάθε σημείο της σωματικής της διάπλασης.

Τι ανέβασε η 26χρονη στο Instagram:

«Όλα τα δοκιμαστήρια είναι διαφορετικά. Γι’ αυτό να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας. Ποτέ δεν ξέρεις ποιοι εξωτερικοί παράγοντες παίζουν ρόλο», έγραψε η Bree στο Instagram.

Advertisement

«Μια «κακή μέρα για την εικόνα του σώματος» μπορεί να προκληθεί από πολλά πράγματα. Μερικές φορές είναι το να βλέπεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη, μερικές φορές είναι το μέγεθος των ρούχων, μερικές φορές είναι το να συγκρίνεις τον εαυτό σου με άλλους… Για να αναφέρω μόνο μερικά από αυτά».

«Αλλά πολλές φορές αυτό που βλέπετε δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα. Είτε αυτό συμβαίνει στον καθρέφτη είτε δοκιμάζοντας ρούχα είτε βλέποντας φωτογραφίες στο Διαδίκτυο» πρόσθεσε η Bree.

Η 26χρονη είπε πως είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι είμαστε «οι πιο σκληροί κριτές μας», ότι βλέπουμε τον εαυτό μας μόνο σε καθρέφτες ή φωτογραφίες που αποπροσανατολίζουν και ότι «ο φωτισμός, οι γωνίες, η πόζα, οι διαφορετικοί φακοί και οι καθρέφτες αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο δείχνουμε – ειδικά στα δοκιμαστήρια».

Οι φωτογραφίες που συνοδεύουν την ανάρτηση είναι εντυπωσιακές και δείχνουν πόσο διαφορετικό μπορεί να φαίνεται το σώμα σας.

Advertisement

Η Bree δήλωσε ότι, ενώ ορισμένα καταστήματα χρησιμοποιούν «χειραγώγηση καθρέφτη» και πιο ήπιο φωτισμό για να σας κάνουν να φαίνεστε καλά και «να κρύβετε τα εξογκώματά σας», άλλα καταστήματα δεν μπαίνουν στον κόπο – και αντ’ αυτού επιλέγουν ευρείς καθρέφτες ή σκληρό φωτισμό «που ρίχνει σκιές πάνω στο σώμα σας και υπερτονίζει κάθε χαρακτηριστικό».

Η Bree Lenehan πήγε σε τέσσερα δοκιμαστήρια και έβγαλε φωτογραφίες του εαυτού της στην ίδια πόζα φορώντας το ίδιο φόρεμα

«Το μέγεθος στα καταστήματα διαφέρει τόσο πολύ», πρόσθεσε. «Εγώ ανεβαίνω και κατεβαίνω στο μέγεθος ανάλογα με το κατάστημα ή την εφαρμογή… Δεν είσαι το μέγεθός σου. Δεν είσαι η εμφάνισή σου.

Υπάρχουν πολύ περισσότερα για σένα από αυτό. Θυμηθείτε, μια στιγμή κακής εικόνας του σώματος δεν χρειάζεται να μετατραπεί σε μια κακή ημέρα για την εικόνα του σώματος.

Advertisement

Παρακαλώ να είστε πιο ευγενικοί με τον εαυτό σας, ανά πάσα στιγμή, γιατί ποτέ δεν ξέρετε τι εξωτερικοί (ή εσωτερικοί) παράγοντες παίζουν ρόλο… Το σώμα και η εμφάνισή σας είναι πραγματικά το λιγότερο ενδιαφέρον πράγμα επάνω σας».

Περισσότεροι από 59.000 άνθρωποι έκαναν like στην ειλικρινή ανάρτηση της Bree και την επαίνεσαν που μοιράστηκε το μήνυμά της. «Αυτό είναι τόσο αληθινό και σε ευχαριστώ που το μοιράζεσαι», έγραψε κάποιος.

«Σε ευχαριστώ που το μοιράζεσαι αυτό. Είχα κάποιες άσχημες μέρες με την εικόνα του σώματος», πρόσθεσε ένας άλλος.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: