Ξυλόκαστρο: Μητέρα δύο παιδιών η 45χρονη υπάλληλος που σκοτώθηκε ενώ μάζευε σκουπίδια -Πώς έπεσε πάνω της το ΙΧ

Ξυλόκαστρο: Μητέρα δύο παιδιών η 45χρονη υπάλληλος που σκοτώθηκε ενώ μάζευε σκουπίδια -Πώς έπεσε πάνω της το ΙΧ
Advertisement

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι στο Ξυλόκαστρο με την τραγωδία που συνέβη στην περιοχή τους.

Όλα συνέβησαν όταν μια 45χρονη γυναίκα, υπάλληλος καθαριότητας, σκοτώθηκε όταν στο απορριμματοφόρο στο οποίο βρισκόταν για την αποκομιδή των σκουπιδιών έπεσε αυτοκίνητο με οδηγό έναν 36χρονο άνδρα.

Advertisement

Φως στα αίτια του δυστυχήματος με την 45χρονη υπάλληλο καθαριότητας, μητέρα δύο παιδιών, που πέθανε ακαριαία αναμένεται να ρίξουν οι καταθέσεις των δυο οδηγών των εμπλεκομένων οχημάτων.

Ο 36χρονος οδηγός του αυτοκινήτου ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει συλληφθεί και ερευνάται αν είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ, έχει τραυματιστεί ελαφρά και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Κορίνθου, ενώ προσεχώς αναμένεται να καταθέσει στην αστυνομία, σύμφωνα με όσα αναφέρει το GRTimes.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Σήμερα (8.1.2023) το πρωί, στο 43ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Κορίνθου – Πατρών, Ι.Χ. επιβατηγό, που οδηγούσε 36χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Δ.Χ.Φ. απορριμματοφόρο όχημα, που οδηγούσε 53χρονος ημεδαπός και επέβαιναν 45χρονη ημεδαπή και 23χρονος ημεδαπός. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός της 45χρονης και ο τραυματισμός του 36χρονου οδηγού.

Advertisement

Η άτυχη γυναίκα διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείου Κορίνθου, όπου οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν τον θάνατό της. Ο οδηγός του Ι.Χ. τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Κορίνθου.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.

Ο πατέρας του 36χρονου είχε παρασύρει και σκοτώσει άνδρα στον ίδιο δρόμο

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, δε, στον ίδιο δρόμο πριν από 20 χρόνια ο πατέρας του 36χρονου είχε παρασύρει και σκοτώσει με το αυτοκίνητό του έναν πεζό άνδρα.

Το 45χρονο θύμα εργαζόταν στον τομέα της καθαριότητας και σύμφωνα με τις πληροφορίες την ώρα του τροχαίου βρισκόταν στο ανυψωτικό ώστε να αδειάσει τα σκουπίδια.

Advertisement

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά το δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 6:30 όταν οι υπάλληλοι στην καθαριότητα πραγματοποιούσαν αποκομιδή απορριμμάτων με το δημοτικό όχημα στην περιοχή Κάτω Πιτσά στην παλαιά εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών. Ο 36χρονος οδηγός έπεσε υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες με ταχύτητα στο απορριμματοφόρο.

Η γυναίκα, που κατά πληροφορίες ακρωτηριάστηκε στα κάτω άκρα, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείου Κορίνθου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: