«Έχω να σας κάνω κι εγώ μία αποκάλυψη…»: Το είπε στον αέρα της εκπομπής η Καινούργιου για την εγκυμοσύνη της Μαλέσκου

Advertisement

Μία αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της Ιωάννας Μαλέσκου έκανε η Κατερίνα Καινούργιου στον «αέρα» της πρωινής της εκπομπής.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως γνώριζε το μυστικό της Ιωάννας ενώ ανέφερε και όλα όσα είπαν οι δυο τους στα μηνύματα που αντάλλαξαν λίγη ώρα αφότου η Ιωάννα ανακοίνωσε δημόσια την εγκυμοσύνη της.

Advertisement

«Το γνώριζα αρκετές ημέρες το συγκεκριμένο από μία κοινή φίλη που με είχε παρακαλέσει να μην αναφέρω κάτι. Δεν θα το έκανα φυσικά, γιατί είναι κάτι πολύ προσωπικό. Με το καλό!» ευχήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου στην Ιωάννα Μαλέσκου.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια του Alpha αποκάλυψε την προσωπική επικοινωνία και τον διάλογο που είχε μαζί της.

«Μου άρεσε πάρα πολύ που το κράτησε τόσο καιρό κρυφό, η αξιοπρέπεια που το χειρίστηκε και που την είδα τόσο χαρούμενη. Πριν λίγο καιρό που είχαμε συναντηθεί κάπου έξω – είχαμε πει κιόλας να πάμε για ένα φαγητό – της λέω: πώς είσαι;

Μου λέει: είμαι τόσο καλά προσωπικά, τόσο ευτυχισμένη. Η κοπέλα το έλεγε και έλαμπε το πρόσωπό της κι εκεί άρχισα να καταλαβαίνω ότι μάλλον προχωράει για το επόμενο βήμα» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Advertisement

«Χθες λοιπόν που της έστειλα, μου απάντησε αμέσως και μου λέει: Κατερίνα μου σε ευχαριστώ και σου εύχομαι ολόψυχα και στα δικά σου. Της λέω μακάρι και μου γράφει: soon, soon, soon.

Τόσο θετική η ενέργειά της και μπράβο της που ενώ είχε προτάσεις ήθελε η ίδια να βιώσει αυτή την περίοδό της, να το ανακοινώσει και να επιστρέψει όποτε το θελήσει η ίδια» κατέληξε η παρουσιάστρια.

«Και χωρίς να το χρησιμοποιήσει τηλεοπτικά. Εγώ τουλάχιστον γι’ αυτό την εκτιμώ πάρα πολύ και τη σέβομαι, για τον τρόπο που έχει διαχειριστεί την εγκυμοσύνη της. Της αξίζει μπράβο» σχολίασε από την πλευρά της η Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: