Κρύος… ιδρώτας για Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά, μετά από αυτό που είδαν, αυτός τους ζητά 500.000 ευρώ

Advertisement

Αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση εις βάρος της Φαίης Σκορδά, του Γιώργου Λιάγκα και των υπολοίπων συντελεστών της εκπομπής «Το Πρωινό» υπέβαλε ο γνωστός δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Με την αγωγή κατά της Φαίης Σκορδά, του Γιώργου Λιάγκα και των υπολοίπων συντελεστών της εκπομπής, Τάσου Τεργιάκη, Φωτεινής Πετρογιάννη και Κέλλυς Χεινοπώρου διεκδικεί αποζημίωση της τάξης των 500 χιλιάδες ευρώ με την αιτιολογία ότι «συκοφάντησαν και προσέβαλαν την προσωπικότητα και την τιμή του», σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας.

Advertisement

«Υπέπεσαν στις 30-05-2022, 31-05-2022, 01-06-2022 , 02-06-2022 σε ποινικά , αστικά όσο και πειθαρχικά αδικήματα τα οποία και τέλεσαν εις βάρος μου δια του τύπου- δημόσια σε πανελλαδική απευθείας μετάδοση, σε ζώνη υψηλής τηλεθέασης, εκπομπή που προβλήθηκε στην Ευρώπη και στην Αμερική, όπως και στο διαδίκτυο και στην οποία με συκοφάντησαν, με προσέβαλαν βάναυσα την προσωπικότητά μου την τιμή και την υπόληψή μου τιμή» αναφέρει εξηγώντας τους λόγους που συνετέλεσαν στην υποβολή της αγωγής.

«Ζητώ να γίνει δεκτή η αγωγή μου ως προς το σύνολο της.

-Να υποχρεωθούν οι εναγόμενοι, αλληλεγγύως και εις ολόκληρον να καταβάλλουν αποζημίωση για την ηθική μου βλάβη εκ της παράνομης εις βάρος μου συμπεριφοράς το ποσό των 500.000 Ευρώ και ειδικότερα για τις αναφερόμενες στο ιστορικό της παρούσης αιτίες, νομιμοτόκως από την επίδοση της αγωγής μέχρι και την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση.

Advertisement

-Να κηρυχθεί η εκδοθησομένη απόφαση προσωρινά εκτελεστή.

-Να καταδικαστούν οι εναγόμενοι στην δικαστική μας δαπάνη και την αμοιβή του πληρεξουσίου μου δικηγόρου.

-Να διαταχθεί προσωρινή κράτηση των εναγομένων δυνάμει του άρθρου 1047 κπολ.δικ,. έως ένα έτος», αναφέρεται στο τέλος της αγωγής του κ. Θεοδωρόπουλου που εξασφάλισε το TLIFE.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: