Εφιαλτικές στιγμές στη ληστεία στο Π. Φάληρο: «Μας έδεσαν πισθάγκωνα, ο γιος μου λύθηκε με ένα ψαλίδι»

Advertisement

Τον απόλυτο τρόμο έζησε τετραμελής οικογένεια στο Παλαιό Φάληρο όταν το βράδυ της Τρίτης εισέβαλλαν στο σπίτι ληστές.

Η εισβολή των ληστών σημειώθηκε στις 12.30 το βράδυ όταν ο 55 επιχειρηματίες επέστρεφε στο σπίτι του.

Advertisement

Εξω από την είσοδο οι τρεις δράστες του είχαν στήσει καρτέρι και υπό την απειλή όπλου τον ανάγκασαν να ξεκλειδώσει για να μπουν μέσα. Εκείνη την ώρα στο σπίτι ήταν η σύζυγός του και τα δύο παιδιά του ηλικίας 21 και 17 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 55χρονος πατέρες φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως οι δράστες φορούσαν κουκούλες και το μόνο που έβλεπαν εκείνος και η οικογένειά του ήταν τα μάτια τους.

Μιλούσαν σπαστά ελληνικά και τους έδεσαν πισθάγκωνα, εκτός από τον μικρό του γιο. Εκείνος με ένα ψαλίδι, σιγά σιγά, κατάφερε να λυθεί και έτσι ειδοποίησαν την αστυνομία.

Επιπλόν ο 55χρονος είπε πως οι τρεις κακοποιοί έμειναν μέσα στο διαμέρισμα περίπου 45 λεπτά ψάχνοντας για χρήματα, χρυσαφικά και οτιδήποτε άλλο θα μπορούσαν να αρπάξουν. Αφού πήραν ό,τι εντόπισαν στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Advertisement

Νωρίτερα η σύζυγος του 55χρονου επιχειρηματία, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, για τον εφιάλτη που έζησε αυτή και η οικογένεια της, στα χέρια των ληστών, στο σπίτι τους, στο Παλαιό Φάληρο.

Ειδικότερα, η γυναίκα τόνισε ότι είναι καλά στην υγεία της αυτή την ώρα. Ολα συνέβησαν στις 12:30 το βράδυ, όταν 3 άτομα εισέβαλλαν στο σπίτι, τους απείλησαν, τους έδεσαν και τους έκλεψαν, ανέφερε η 55χρονη, ενώ παράλληλα δεν γνωρίζει το μέγεθος της λείας των ληστών.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: