Κρύφτηκε το πάτωμα από τα σκουπίδια: 27χρονος δεν καθαρίζει τρία χρόνια και έχει το πιο βρώμικο σπίτι στη χώρα

Κρύφτηκε το πάτωμα από τα σκουπίδια: 27χρονος δεν καθαρίζει τρία χρόνια και έχει το πιο βρώμικο σπίτι στη χώρα
Advertisement

Το πιο βρώμικο διαμέρισμα, γεμάτο με κουτιά πίτσας και πλαστικά μπουκάλια, αντίκρισαν υπάλληλοι που κλήθηκαν να το καθαρίσουν, στο Σαουθάμπτον της Αγγλίας.

Ειδικότερα, μια παράξενη και άσχημη μυρωδιά κινητοποίησε την γειτονιά και λίγο αργότερα όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό μπροστά στο θέαμα που αντίκρισαν.

Advertisement

Ένας άνδρας, που λάτρευε την πίτσα, ζούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα σε ένα πραγματικό αχούρι, με αμέτρητα κουτιά πίτσας, αξίας πάνω από 30.000 λίρες και άλλα σκουπίδια, που είχαν μετατρέψει το διαμέρισμα σε σκουπιδότοπο.

Στο διαμέρισμα κλήθηκε συνεργείο καθαρισμού και ο επαγγελματίας καθαριστής, Τζο Κόουλ, μοιράστηκε τις εικόνες από τις οποίες φαίνεται κάθε τετραγωνικό εκατοστό του διαμερίσματος να έχει καλυφθεί από σκουπίδια.

Ο 43χρονος καθαριστής υπογράμμισε ότι είναι μία από τις χειρότερες περιπτώσεις που του έχουν τύχει, όσα χρόνια κάνει αυτή τη δουλειά, καθώς ο ιδιοκτήτης, ο οποίος ζούσε μόνος του στο διαμέρισμα, δεν είχε βγει τα τελευταία δύο χρόνια, που κράτησε το Lockdown, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί χάος.

Advertisement

Υπολογίζεται ότι από κάθε δωμάτιο, μεταξύ των οποίων του μπάνιου και της κουζίνας, πετάχτηκαν 1.500 κουτιά από πίτσες που είχαν φαγωθεί, ενώ οι πέντε καθαριστές χρειάστηκαν τρεις ημέρες για να πετάξει τους τόνους σκουπιδιών από το διαμέρισμα.

«Δεν μπορούσαμε καν να σπρώξουμε την κεντρική πόρτα που είχε φρακάρει. Έπρεπε να στριμωχτούμε για να πετάξουμε μερικά σκουπίδια.

Ολόκληρο το διαμέρισμα ήταν σαν ένας μεγάλος κάδος με σκουπίδια. Θύμιζε χωματερή. Πρέπει να ήταν εθισμένος στην πίτσα. Έβαζε το ένα κουτί πάνω στο άλλο από κάθε πίτσα που έτρωγε, χτίζοντας έναν τεράστιο τοίχο», κατέληξε.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: