«Μας δουλεύουν, δεν τους ξαναπαίζουμε ούτε για 40%»: Έντονος εκνευρισμός Καινούργιου για το «σόου» του Εμμανουήλ με την αρραβωνιαστικιά του

«Μας δουλεύουν, δεν τους ξαναπαίζουμε ούτε για 40%»: Έντονος εκνευρισμός Καινούργιου για το «σόου» του Εμμανουήλ με την αρραβωνιαστικιά του
Advertisement

Πέρασε πέρσι ένα γεμάτο 3μηνο που ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ πήρε τη δόξα που ήθελε μέσα από το Survivor, ασχολήθηκαν πολλοί μαζί του και τώρα, τη στιγμή που αρχίζει το Survivor All Star, με τον ίδιο να μην είναι καν στα ονόματα ή στη λίστα με τα πρόσωπα που θα μπουν πιο μετά, εντελώς ξαφνικά, εμφανίζεται μια υπόθεση καταγγελίας για ξυλοδαρμό από την σύντροφό του, που είναι πρώην, αλλά μπορεί να έγινε ξανά και νυν.

Το πρωί της Τρίτης, ρεπόρτερ από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε στην Ευελπίδων, όπου ήταν να εκδικαστεί η υπόθεση, όμως αυτό που τελικά κατέγραψε η κάμερα εξαγρίωσε τόσο την παρουσιάστρια όσο και το πάνελ της.

Advertisement

Συγκεκριμένα, η κάμετα κατέγραψε τον Εμμανουήλ με τη Νάνσυ, την σύντροφό του, να είναι χέρι χέρι, να μιλάνε γλυκά ο ένας στον άλλον και τίποτα να μη φανερώνει την ένταση που επικράτησε ανάμεσα τους τις προηγούμενες ημέρες, όταν ο Εμμανουήλ δήλωνε ρητά πως δεν θέλει καμία σχέση μαζί της.

Πολύ λογικά, η Κατερίνα Καινούργιου έγινε έξαλλη με την όλη κοροϊδία και ζήτησε να τελειώσει η σύνδεση και να φύγει η ρεπόρτερ από το σημείο.

«Δεν το βλέπω αυτό, δεν το ζούμε αυτό. Είναι φάρσα; Μου κάνετε φάρσα σήμερα. Παρακαλώ, από σήμερα και 40% να έχουμε κάνει σε αυτό το λεπτό, δεν θα ξαναπαίξουμε ποτέ τον Εμμανουήλ με τη Νάνσυ Χιουρέα γιατί μας δουλεύουν όλους σαν να μην υπάρχει αύριο.

Advertisement

Έγινε καταγγελία για ξυλοδαρμό, πήγε η αστυνομία. Μόνο που τους βλέπουμε να φιλιούνται, νιώθω ότι μας δουλεύουν. Δεν με νοιάζει τι θα πουν μετά. Αν θέλετε να το παίξετε εσείς, εγώ δεν θα συμμετέχω», είπε χαρακτηριστικά.

Λίγο πριν, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε πει ξεκάθαρα πως είμαστε μάρτυρες «μιας φαρσοκωμωδίας» που έχει στηθεί από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ για να συνεχίσει να απασχολεί την επικαιρότητα.

«Δεν αντιδρώ γιατί είμαι δύστροπος. Τα παραμύθια θα τα κάνουμε πραγματικότητα; Όταν ζούμε ζοφερή πραγματικότητα; Θα έχουμε τον Κωνσταντίνο που φαντασιώνεται ότι είναι διάσημος και μας απασχολεί; Αφήστε με ήσυχο! Δικαίωμά του να λέει ό,τι θέλει αλλά δεν είναι δικαίωμα του να έρχεται εδώ και να μας λέει αρραβώνας, ένα χαρτάκι πότε κάναμε έρωτα, οι ημέρες ωορρηξίας, είναι παραμύθια κακού γούστου», σχολίασε.

Advertisement

Εκτός από τον Εμμανουήλ, ένας άλλος που εκνεύρισε την Καινούργιου, ήταν ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, ο κ. Μπαλάσκας, που αποκάλεσε «πλαστικοποιημένο» τον Εμμανουήλ, κάτι που η παρουσιάστρια πήρε προσωπικά γιατί και η ίδια έχει ακούσει στο παρελθόν πολλές φορές σχόλια για τις πλαστικές της.

Η ίδια, ζήτησε από τον Μπαλάσκα να ανακαλέσει, κάτι που εκείνος έκανε, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως είναι απαράδεκτο να απασχολούν την Αστυνομία άνευ λόγου.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: