Ο Μπρους Γουίλις «πέταξε» την Ντέμι Μουρ έξω από τη διαθήκη του

Ο Μπρους Γουίλις «πέταξε» την Ντέμι Μουρ έξω από τη διαθήκη του
Advertisement

Η διαθήκη του Μπρους Γουίλις βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο της δημοσιότητας και αυτή τη φορά, με αφορμή τη νέα τροποποίηση που φέρεται να έκανε ο ηθοποιός.

Ο Μπρους Γουίλις αν και έχει πλέον αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, εξακολουθεί να απασχολεί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με το πρόβλημα της υγείας του, αλλά και προσφάτως προκάλεσε ποίκιλα σχόλια με την απόφαση του, να αφήσει από 1 εκατομμύριο δολάρια στις κόρες που απέκτησε από τον γάμο του με την Ντέμι Μουρ, όταν η συνολική αξία της περιουσίας του αποτιμάται περίπου, στα 250 εκατομμύρια δολάρια.

Advertisement

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Radar Online, o Γουίλις τροποποιεί τη διαθήκη και διαγράφει από αυτήν, το όνομα της πρώην συζύγου του, Ντέμι Μουρ, χωρίς ωστόσο η ηθοποιός, να ενοχλείται από αυτή την απόφασή του.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται στο δημοσίευμα, η νέα τροποποίηση πραγματοποιήθηκε καθότι η εξέλιξη της πάθησης από την πάσχει, που εμποδίζει την ικανότητά του να επικοινωνεί, τον έχει φέρει σε μια θέση, η οποία τον δυσκολεύει όλο και περισσότερο.

Τα μέλη της οικογένειάς του στέκονται στο πλευρό του και έχουν πάρει την απόφαση, να σεβαστούν και να δείξουν κατανόηση στην οποιαδήποτε απόφαση του διεθνούς φήμης ηθοποιού για την περιουσία και τη διαθήκη του.

Advertisement

Δημοσιεύματα του ισπανικού τύπου σημειώνουν ότι η κίνηση του Μπρους Γουίλις να αποκόψει τη Μουρ από τη διαθήκη του, δικαιολογείται, αν αναλογιστεί κανείς ότι η περιουσία της ηθοποιού είναι αρκετά μεγάλη, για να προσφέρει στην ίδια και στις τρεις κόρες της όλα όσα χρειάζονται.

«Ο Μπρους ήθελε να βεβαιωθεί ότι η νέα οικογένειά του θα είναι καλά» είπε άνθρωπος από το περιβάλλον της οικογενείας στο Radar Online. «Πιστεύει ότι η Ράμερ, η Σκάουτ και η Ταλούλα έχουν πάρει ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει οικονομικά και τις έχει εξασφαλίσει για όλη τους τη ζωή».

Ο 67χρονος ηθοποιός αποφάσισε να αφήσει το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του στα παιδιά που έχει αποκτήσει με την τωρινή σύζυγό του, Έμα Χέμινγκ. Είναι χαρακτηριστικό, ότι από τα 250 εκατομμύρια δολάρια, όσο είναι και η καθαρή αξία της συνολικής του περιουσίας, ο Γουίλις αφήνει μόνο από 1 εκατομμύριο στις κόρες που απέκτησε με την Ντέμι Μουρ.

Advertisement

Οι ίδιες πληροφορίες επικαλούνται πηγές από το περιβάλλον του ηθοποιού, οι οποίες υποστηρίζουν ότι η υπόλοιπη περιουσία του σταρ θα διατεθεί για τα μικρότερα από τα παιδιά του, αλλά και τη Χέμινγκ. Πρόκειται για τις κόρες του Μέιμπελ που είναι 10 ετών και την 8χρονη Έβελιν.

Ατομο που γνωρίζει καλά τον Μπρους Γουίλις ανέφερε: «Η διαθήκη του Μπρους στην πραγματικότητα ανανεώθηκε πριν από χρόνια, αφού παντρεύτηκε την Έμμα το 2009, τροποποιήθηκε μετά τη γέννηση των παιδιών τους και στη συνέχεια ανανεώθηκε πάλι, όταν ήταν πλέον ξεκάθαρο ότι η υγεία του Μπρους είχε βληθεί».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: