Τζακ Νίκολσον: Ανησυχούν οι φίλοι του ηθοποιού – «Θα πεθάνει μόνος σαν τον Μάρλον Μπράντο»

Advertisement

Την ανησυχία τους εξέφρασαν οι στενοί φίλοι του σταρ του Χόλιγουντ, Τζακ Νίκολσον, καθώς ο 85χρονος ηθοποιός έχει να κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση για πάνω από έναν χρόνο.

Σύμφωνα με τη DailyMail, οι φίλοι του Νίκολσον μίλησαν στη βρετανική εφημερίδα διατηρώντας την ανωνυμία τους και εξέφρασαν τις ανησυχίες τους ότι ο διεθνούς φήμης ηθοποιός «δεν θέλει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα κατάματα και ζει σαν ερημίτης, όπως ο Μάρλον Μπράντο και στο τέλος θα πεθάνει μόνος του».

Advertisement

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, πηγές από το περιβάλλον του ηθοποιού έκαναν αυτές τις αποκαλύψεις την Τετάρτη (11/1), περίπου 15 μήνες μετά την τελευταία δημόσια εμφάνισή του, όταν πήγε με τον έναν γιο του σε αγώνα των Lakers, τον Οκτώβριο του 2021.

«Ο Τζακ Νίκολσον παραμένει σε επαφή με ορισμένους συγγενείς του – ειδικά με τον γιο του Ρέι, τον προστατευόμενό του, για τον οποίο είναι τόσο περήφανος – αλλά οι μέρες της κοινωνικοποίησής του έχουν περάσει προ πολλού» είπε η πηγή στο RadarOnline, αναφερόμενη στον 30χρονο γιο του θρυλικού ηθοποιού, τον οποίο απέκτησε με την -επίσης ηθοποιό- Ρεμπέκα Μπρουσάρντ.

«Τον επισκέπτονται τα παιδιά του, αλλά αυτή είναι η μόνη πραγματική σύνδεσή του με τον έξω κόσμο. Είναι σαν να μην θέλει πια να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα – και αυτό είναι απλώς λυπηρό», συμπλήρωσε η πηγή στα διεθνή ΜΜΕ.

Advertisement

Ο ίδιος άνθρωπος αποκάλυψε επίσης ότι ο Τζακ Νίκολσον έχει αποσυρθεί στη βίλα του στο Mulholland Drive και μάλιστα η ζωή του μοιάζει με αυτή του Μάρλον Μπράντο.

«Η κοινότητα του Mulholland Drive είναι αρκετά δεμένη και όλοι ανησυχούν γι’ αυτόν», πρόσθεσε ο φίλος, ο οποίος σημείωσε ότι «σωματικά είναι καλά – αλλά το μυαλό του έχει φύγει. Είναι πραγματικά λυπηρό να βλέπεις έναν τόσο ταλαντούχο ηθοποιό, όπως ο Τζακ Νίκολσον, να “χάνεται” με αυτόν τον τρόπο».

Σύμφωνα με τη DailyMail, ο Τζακ Νίκολσον παραμένει κλεισμένος στην έπαυλή του.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: