Εκθαμβωτική Μάργκο Ρόμπι στο πλευρό του Μπραντ Πιτ στο κόκκινο χαλί, με ανατρεπτικό φόρεμα [εικόνες]

Εκθαμβωτική Μάργκο Ρόμπι στο πλευρό του Μπραντ Πιτ στο κόκκινο χαλί, με ανατρεπτικό φόρεμα [εικόνες]
Advertisement

Δυναμικό παρών στην πρεμιέρα της ταινίας «Babylon» στο Λονδίνο έδωσαν χθες οι πρωταγωνιστές της με τον Μπραντ Πιτ και την Μάργκο Ρόμπι να ξεχωρίζουν.

Η Μάργκο Ρόμπι μάλιστα, φρόντισε να συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα πάνω της με ένα σαρωτικό, δραματικό φόρεμα Valentino το οποίο άφηνε γυμνή όλη την πλάτη της.

Advertisement

Το λουκ ολοκλήρωσε με έναν απλό κότσο και κατακόκκινο κραγιόν, που τόνιζε τα μοναδικά χαρακτηριστικά της.

Όσο για τον Μπραντ Πιτ, επέλεξε για την εμφάνισή του ένα καρό γκρι κοστούμι και πουκάμισο, δείχνοντας χαρούμενος και κάνοντας αστεία με τους συμπρωταγωνιστές του.

Τα πάρτι – όργια της χρυσής εποχής του Χόλιγουντ

Στην ταινία, ο Μπραντ Πιτ υποδύεται τον Τζακ Κόνραντ, ο οποίος είναι γνωστός για τον σκληρό τρόπο ζωής του με πάρτι, πολλαπλούς γάμους, σχέσεις και διαζύγια κατά τη διάρκεια της χρυσής εποχής του Χόλιγουντ, τη δεκαετία του ‘20.

Advertisement

Όσο για την Μάργκο Ρόμπι είναι η overnight starlet Νέλι ΛαΡόι, η οποία προσπαθεί να βρει το δρόμο της στη βιομηχανία μέσα από τα ναρκωτικά, τα πάρτι και τις σεξουαλικές συνευρέσεις.

Η ταινία ξεκινά με ένα άγριο πάρτι διασημοτήτων γεμάτο σεξ, ναρκωτικά, γυμνό και ποτό – το οποίο η Μάργκο Ρόμπι περιέγραψε ως «πάρτι – όργιο».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: