Πέθανε η 20χρονη influencer που έδινε μάχη με σπάνιο τύπο καρκίνου -Ο αποχαιρετισμός της που συγκλόνισε

Πέθανε η 20χρονη influencer που έδινε μάχη με σπάνιο τύπο καρκίνου -Ο αποχαιρετισμός της που συγκλόνισε
Advertisement

Πέθανε σε ηλικία μόλις 20 ετών η Ισπανίδα influencer Έλενα Χουέλβα, μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Λίγες ημέρες πριν, είχε αποχαιρετήσει τους θαυμαστές της με ένα συγκινητικό βίντεο στο Instagram, το οποίο συγκέντρωσε πάνω από 970.000 likes.

Advertisement

Ένα μέλος της οικογένειας επιβεβαίωσε πως η Χουέλβα πέθανε την Τρίτη μέσα από ένα Instagram Story που αναρτήθηκε στη σελίδα της. «Από σήμερα το πρωί, η Έλενα χορεύει και σας κοιτάζει από το αστέρι της», έγραψαν. «Σας ευχαριστούμε για όλα».

Η Ισπανίδα influencer από τη Σεβίλλη πέθανε από επιπλοκές του σαρκώματος Ewing, ενός σπάνιο τύπου καρκίνου των οστών, με τον οποίο πάλευε από την εφηβεία της, καθώς διαγνώστηκε με αυτό το 2016.

Η Χουέλβα είχε καταγράψει τη μάχη της με τον καρκίνο στο Instagram, όπου συγκέντρωσε πάνω από 950.000 followers, πολλοί από τους οποίους εμπνεύστηκαν από την ικανότητά της να παραμένει τόσο θετική και αισιόδοξη παρά τη διάγνωσή της.

Advertisement

Ο αποχαιρετισμός της influencer: «Τα πράγματα δεν πάνε καλά»

Ωστόσο, στο τελευταίο της βίντεο που γυρίστηκε από το κρεβάτι του νοσοκομείου πριν από έναν μήνα, η 20χρονη αποχαιρέτησε τους θαυμαστές της εξηγώντας πως η κατάστασή της είχε επιδεινωθεί σημαντικά.

«Τα πράγματα δεν πάνε καλά», λέει η Χουέλβα, πασχίζοντας να πνίξει τα δάκρυά της. «Βρήκαν πως ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί στην τραχεία μου, κάτι που είναι πολύ επικίνδυνο όπως ξέρετε, γιατί από εκεί αναπνέουμε». Η γενναία Ισπανίδα πρόσθεσε πως «δεν χρειάζεται να πει πολλά περισσότερα».

Ωστόσο, παρά τη δυσοίωνη πρόγνωση, η Χουέλβα υποστήριξε πως ήθελε να «ξεκαθαρίσει ότι έχω ήδη κερδίσει».

«Ξέρω ότι η ζωή μου δεν ήταν μάταιη, γιατί πάλεψα και πήρα αυτό που ήθελα» δήλωσε η 20χρονη, αναφερόμενη στην επιθυμία της να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη για την ασθένεια.

Advertisement

Η influencer κατάφερε πάντως να περάσει τα Χριστούγεννα στο σπίτι με την οικογένειά της, συμπεριλαμβανομένων των γονιών της Μανουέλ και Έμι, και της μεγαλύτερης αδερφής της, Έμι, παρά την επιδείνωση της κατάστασής της.

Στην τελευταία της ανάρτηση, την 1η Ιανουαρίου, η Χουέλβα μοιράστηκε μια φωτογραφία που τη δείχνει να κρατά τα χέρια των αγαπημένων της προσώπων.

«Σήμερα ξύπνησα όχι με τον καλύτερο τρόπο -στην πραγματικότητα, τίποτα καλό. Αυτές είναι πολύ δύσκολες μέρες, γίνονται όλο και πιο περίπλοκες, αλλά όπως ξέρετε είμαι πιο δυνατή και πιο περίπλοκη».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: