«Σεβόμαστε τις γυναικές»: Η 1η αντίδραση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη μετά το χωρισμο από την Ειρήνη Παπαδοπούλου

«Σεβόμαστε τις γυναικές»: Η 1η αντίδραση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη μετά το χωρισμο από την Ειρήνη Παπαδοπούλου
Advertisement

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μέχρι πρόσφατα ήταν ζευγάρι με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, ωστόσο πρόσφατα χώρισαν οι δρόμοι τους.

Το ζευγάρι έπειτα από περίπου τέσσερα χρόνια σχέσης έδωσε το οριστικό τέλος, με αιτία τη ζήλια της τραγουδίστριας.

Advertisement

Η τραγουδίστρια μάλιστα παρατηρήθηκε να σβήνει τις κοινές τους φωτογραφίες από τους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα.

Οι φήμες κυκλοφορούσαν εδώ και πολλές ημέρες, καθώς το ζευγάρι δεν είχε δημοσιεύσει τίποτα στα social media από τις γιορτές των Χριστουγέννων. Η είδηση έγινε γνωστή από τον Κωστή Ραπτόπουλο, ο οποίος τόνισε ότι οι δυο τους χώρισαν ήσυχα και ο λόγος ήταν η ζήλια της τραγουδίστριας.

«Θα έδωσε κανένα δικαίωμα και αυτός» είπε, ενώ αποκάλυψε πως σε συνομιλία που είχε μαζί του, ο Έλληνας τερματοφύλακας του είπε πως μέχρι τον Μάιο θα ασχολείται μόνο με τον Ολυμπιακό για να σηκώσει το πρωτάθλημα.

«Το πιστεύω και θέλω να ανεβάσω τους συμπαίκτες μου. Θα είναι το πιο μάγκικο πρωτάθλημα. Πάνω και από αυτό που πήραμε με τον ΠΑΟΚ. Σιγά τις άλλες ομαδες» είπε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης σύμφωνα με τον Ραπτόπουλο.

Advertisement

Με τη σειρά του ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, έκανε μία ανάρτηση και τοποθετήθηκε σε όσα ακούγονται τα τελευταία 24ωρα.

Το τηλέφωνο του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού δείχνει σαν να μην σταμάτησε να χτυπά και με μία δημοσίευση σε Instagram Stories, έκανε δημόσια έκκληση, ενώ τόνισε πως δεν δίνει συνεντεύξεις: «Συνεντεύξεις δεν δίνω γενικότερα. Στο μέλλον εάν θέλω να πω κάτι θα το μάθετε από μένα.. Σεβόμαστε λίγο τις γυναίκες… Υ.Γ Μόνος στόχος πρωτάθλημα και κύπελλο. Τα λέμε τον Μάιο».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: