123.000€ σε τρία κουτιά: Η Εύα διέλυσε τον τραπεζίτη, έκανε ότι κανένας άλλος στο DEAL και έγραψε ιστορία

123.000€ σε τρία κουτιά: Η Εύα διέλυσε τον τραπεζίτη, έκανε ότι κανένας άλλος στο DEAL και έγραψε ιστορία
Advertisement

Ένα απίστευτο παιχνίδι έκανε το απόγευμα της Τρίτης (17/1) στο Deal η Εύα, με την παίκτρια να τινάζει την μπάνκα στον αέρα, κερδίζοντας ένα τεράστιο ποσό.

Η Εύα από την Αχαΐα καθήλωσε τους τηλεθεατές αφού μέχρι στο τελευταίο γύρο είχε μείνει με τρία κουτιά, όπου τα δύο περιείχαν το τεράστιο πόσο των 60 χιλιάδων ευρώ και ένα έκρυβε τις 3.000 ευρώ.

Advertisement

Συγκεκριμένα, η ίδια κατάφερε να βγάλει εκτός όλα τα κόκκινα ποσά και να διατηρήσει μέσα τα κίτρινα.

Το τελευταίο κόκκινο ποσό που πέταξε έξω ήταν τα 5 ευρώ με την Εύα να βάζει τα κλάματα και τον Χρήστο Φερεντίνο να φωνάζει: «Δεν έχει γίνει ξανά»!

Η απίστευτη παίκτρια έφτασε μέχρι το τέλος έχοντας βγάλει από πολύ νωρίς όλα τα «μικρά» ποσά και έχοντας μέσα μόνο τα «κίτρινα», με αποτέλεσμα ο τραπεζίτης να είναι στα πρόθυρα εγκεφαλικού…

Στη τελευταία της επιλογή η Εύα έβγαλε το ένα από τα δύο κουτιά με τις 60.000 ευρώ, χωρίς όμως να απογοητευθεί.

Advertisement

Τότε ο τραπεζίτης της προσέφερε 29.000 ευρώ για να εγκαταλείψει τη βαλίτσα της και το παιχνίδι. Αφού πήρε τη συμβουλή του πατέρα της και των συμπαικτών της, έκανε δεκτή τη προσφορά του και όπως αποδείχθηκε έκανε πολύ καλά αφού το ποσό που είχε η βαλίτσα της ήταν το μικρότερο.

Στόχος της, όπως η ίδια είπε, ήταν να κερδίσει αρκετά χρήματα που θα της επιτρέψουν να ανοίξει ένα κατάστημα με ρούχα, ώστε να επεκτείνει το e shop που διατηρεί. Και τελικά τα κατάφερε.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: