«Δεν σεβάστηκαν τίποτα, νόμιζα ήταν φίλος μου, ότι είχε μπέσα»: Η 1η αντίδραση του Μπο στα φιλιά της Καρολίνας με τον Μάριο

«Δεν σεβάστηκαν τίποτα, νόμιζα ήταν φίλος μου, ότι είχε μπέσα»: Η 1η αντίδραση του Μπο στα φιλιά της Καρολίνας με τον Μάριο
Advertisement

Ο Μπο βρέθηκε στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, σήμερα, Σάββατο και σχολίασε τη σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στον Μάριο Πρίαμο και τη σύντροφό του, Καρολίνα Καλύβα, στο Survivor All Star.

Ειδικότερα, πανικός έχει δημιουργηθεί από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το νέο trailer για το Survivor All Star, όπου δείχνει τον Μάριο Πρίαμο να πιάνεται επ’ αυτοφόρω με την Καρολίνα Καλύβα σε μια καλύβα στη ζούγκλα να φιλιούνται.

Advertisement

Αρχικά, η Μαρία Μπακοδήμου επεσήμανε «επειδή είναι ιδιαίτερες οι συνθήκες, εκτιμώ πολύ το ότι ήρθες. Όπως επίσης θα εκτιμούσα και αν δεν ερχόσουν, θα ήταν κατανοητό, αλλά το θεωρώ από τη μεριά σου…».

Ωστόσο, τις τελευταίες δύο εβδομάδες περίπου, έχει γίνει γνωστή η είδηση πως η Καρολίνα Καλύβα βρίσκεται σε σχέση με τον τραγουδιστή Μπο, ο οποίος υπογράμμισε «η λογική λέει να μην το κάνεις, αλλά έδωσα το λόγο μου και δεν τον αθετώ ποτέ. Δεν είναι πολύ ευχάριστη η θέση μου.

Δεν είμαστε μόνο για τα ευχάριστα… Απλά γίνονται μπροστά σε όλη Ελλάδα. Δεν είναι κάτι ωραίο, είναι άσχημο, άβολο. Κάτι που σε στεναχωρεί. Μέσα σε δέκα ημέρες άλλαξαν όλα. Πριν μια βδομάδα κάναμε εκστρατεία για να βοηθήσουμε τον άνθρωπό μας, ξαφνικά βλέπεις αυτό το πράγμα».

Advertisement

Και συμπληρώνει ο Μπο «ταιριάζει πολύ η λέξη «ήταν ζευγάρι». Δεν είμαστε πια. Πίστευα ότι ο Μάριος ήταν φίλος μου και ότι ο λόγος του ήταν μπέσα. Πριν φύγουν τα παιδιά, ο Μάριος μου είπε ότι θα μου την προσέχει. Και εκείνος βρίσκεται σε σχέση. Από όπου και να το πιάσεις είναι όλο λάθος.

Άκουσα διάφορα στην αρχή, αλλά νόμιζα ότι απλά μιλούσαν και την πρόσεχε, όπως μου υποσχέθηκε. Ήμουν σίγουρος ότι η Καρολίνα δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Το παιδί (η Καρολίνα) που παρέδωσα στην Ατζούν Μίντια δεν έχει καμία σχέση με το παιδί που βλέπω στο τρέιλερ.

Μου έλεγε ότι είναι πολύ ερωτευμένη. Δεν έχει γίνει παρεξήγηση, είναι ξεκάθαρο. Είναι ένα τεράστιο λάθος που έκαναν προς τον εαυτό τους, δεν σεβάστηκαν ανθρώπους που αφήσαν πίσω».

Advertisement

Και καταλήγει ο Μπο «τα πράγματά της είναι στο σπίτι μου, μέχρι και το αμάξι της. Θα ήθελα να ακούσω τι έχει να μου πει από περιέργεια. Δεν θα της δώσω δεύτερη ευκαιρία.

Μίλησα και με τη σύντροφο του Μάριου κι έχει πέσει από τα σύννεφα, έχει στεναχωρηθεί. Αν η Καρολίνα θέλει, θα κάνω μια κουβέντα μαζί της. Πιστεύω ότι ο Πρίαμος και η Καρολίνα σύντομα ίσως φύγουν από τον Άγιο Δομίνικο».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: