Τραγωδία: Πέθανε ξαφνικά ο 10χρονος Κωνσταντίνος, ανέβασε πυρετό και λίγες ώρες μετά ξεψύχησε – Η αιτία θανάτου

Τραγωδία: Πέθανε ξαφνικά ο 10χρονος Κωνσταντίνος, ανέβασε πυρετό και λίγες ώρες μετά ξεψύχησε – Η αιτία θανάτου
Advertisement

Ο 10χρονος Κωνσταντίνος Πεδρίου “έφυγε” ξαφνικά από τη ζωή, στο νοσοκομείο του Βόλου, όπου νοσηλευόταν με γρίπη, βυθίζοντας στο πένθος τον Κισσό, απ’ όπου καταγόταν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 10χρονος είχε πάει σχολείο μέχρι την Τετάρτη και συγκεκριμένα στο Ειδικό Σχολείο Αγριάς όπου φοιτά, αλλά και στην ΕΛΕΠΑΠ και το βράδυ της Παρασκευής, ανέβασε υψηλό πυρετό ως 39,5 και οι γονείς του μίλησαν με τον παιδίατρό τους.

Advertisement

«Ο παιδίατρος στον Βόλο μάς ζήτησε ακτινογραφία θώρακος. Κλείσαμε άμεσα ραντεβού και την κάναμε σε ιδιωτικό κέντρο του Βόλου.

Όταν πήγαμε την ακτινογραφία στον παιδίατρό μας, είδε ευρήματα για αρχή πνευμονίας και σύστησε να κάνουμε εισαγωγή στο Νοσοκομείο» υπογράμμισε ο πατέρας του άτυχου αγοριού, Χρήστος Περδίου, μιλώντας στη «Θ».

Σύμφωνα με τον ίδιο, χθες, Σάββατο, το βράδυ, στο Νοσοκομείο Βόλου, ο 10χρονος Κωνσταντίνος βρέθηκε θετικός στην γρίπη Α.

Advertisement

Νοσηλεύτηκε στην Παιδιατρική Κλινική του «Αχιλλοπούλειου» και όλοι οι γιατροί, όπως επεσήμανε ο πατέρας, ήταν πάνω από το παιδί του και συμπλήρωσε ότι «του έδωσαν αντιπυρετικά, αλλά το παιδί χθες το πρωί άρχισε να μην έχει ζωντάνια. Εξεταζόταν το ενδεχόμενο να μεταφερθεί το παιδί στη Λάρισα ή στη Θεσσαλονίκη».

Ο χαροκαμένος πατέρας σημείωσε ακόμη πως του είπαν οι γιατροί ότι «χτύπησε» στο μυοκάρδιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σε συνέντευξή της στη «Θ», τον περασμένο Απρίλιο, η μητέρα του Κωνσταντίνου είχε μιλήσει για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε ο γιος της, ο οποίος υπέστη εγκεφαλική παράλυση κατά τον τοκετό.

Advertisement

Ωστόσο, το κινητικό πρόβλημα από σπαστική τετραπληγία, δεν τον είχε εμποδίσει να κρατήσει μολύβια και πινέλα και να ζωγραφίζει με το πόδι.

Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο, Δευτέρα, στις 3 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Κισσού.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: