Έτσι ξεκίνησαν όλα: Πώς άρχισε το φλερτ ανάμεσα στον Μάριο και την Καρολίνα – Αυτά έγιναν στο αεροπλάνο

Έτσι ξεκίνησαν όλα: Πώς άρχισε το φλερτ ανάμεσα στον Μάριο και την Καρολίνα – Αυτά έγιναν στο αεροπλάνο
Advertisement

Συνέχεια στο «σίριαλ» για Μάριο – Καρολίνα έδωσε η εκπομπή «Πρωινό μας», αποκαλύπτοντας νέα στοιχεία από την πτήση για Άγιο Δομίνικο.

Φωτιά άναψαν τα πλάνα στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star με την κρυφή συνάντηση και τα φιλιά στο στόμα ανάμεσα στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και την Καρολίνα Καλύβα σε απομακρυσμένη καλύβα.

Advertisement

Οι δύο παίκτες παραδέχθηκαν ότι συναντήθηκαν στα κρυφά και προσπάθησαν να το δικαιολογήσουν, ωστόσο, το γεγονός ότι και οι δύο έχουν σχέσεις εκτός παιχνιδιού, εξόργισε το τηλεοπτικό κοινό.

Το πρωί της Δευτέρας (23/1) η εκπομπή «Πρωινό μας» έπαιξε σχετικό ρεπορτάζ για το πώς ξεκίνησε το φλερτ ανάμεσα στους δύο παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.

Όλα ξεκίνησαν από την πτήση για τον Άγιο Δομίνικο. Μάριος Πρίαμος και Καρολίνα κάθονταν στην ίδια σειρά, αλλά σε θέσεις που είχαν απόσταση μεταξύ τους, όμως κατά τη διάρκεια της πτήσης ο Μάριος μετακινήθηκε και έκατσε δίπλα στην Καρολίνα.

Advertisement

Στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Πρωινό μας» αναφέρθηκε επίσης ότι πριν από την πτήση ο Μάριος Πρίαμος και η Καρολίνα έκαναν βιντεοκλήση στον σύντροφο της παίκτριας, Μπο.

Ο Μάριος του είπε «θα σου την προσέχω» και εκείνη του είπε «σ’ αγαπώ».

 

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: