Γυναίκα πυροβόλησε τον σύζυγό της σε νοσοκομείο- Τον σκότωσε «γιατί της το ζήτησε» ο ίδιος

Advertisement

Η αστυνομία της Daytona Beach ανακοίνωσε ότι συνελήφθη γυναίκα σε νοσοκομείο της περιοχής με την κατηγορία ότι σκότωσε τον σύζυγό της, ενώ η ίδια διατείνεται πως ο ίδιος της το ζήτησε.

Όπως αναφέρεται ο πυροβολισμός αυτός ήταν προσχεδιασμένος και η Ellen Gilland, 76 ετών, τους είπε ότι ο ετοιμοθάνατος σύζυγός της Jerry Gilland της ζήτησε ο ίδιος να τον σκοτώσει.

Advertisement

Οι αρχές ανέφεραν ότι συνέβη γύρω στις 11:30 το πρωί του Σαββάτου στο Advent Health έξω από τη λεωφόρο Williamson. Το περιστατικό διέκοψε τη λειτουργία του νοσοκομείου για σχεδόν τέσσερις ώρες, καθώς η αστυνομία προσπαθούσε να πείσει τη γυναίκα να παραδοθεί.

«Επειδή ήταν ετοιμοθάνατος, είχαν μια συζήτηση σχετικά με αυτό και στην πραγματικότητα το σχεδίασαν πριν από περίπου τρεις εβδομάδες», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας της Daytona Beach, Jakari Young.

Οι αστυνομικοί μάλιστα αποκάλυψαν ότι το σχέδιο περιελάμβανε και την αυτοκτονία της, αλλά εκείνη δεν το ακολούθησε.

Advertisement

Στη συνέχεια οχυρώθηκε στο δωμάτιο του νοσοκομείου, ενώ η αστυνομία είχε περικυκλώσει το νοσοκομείο για αρκετές ώρες. Δεν είναι σαφές με ποιο τρόπο η Gilland κατάφερε να μπει στο νοσοκομείο με όπλο.

Ο Young δήλωσε ότι το περιστατικό συνέβη στον 11ο όροφο, όπου νοσηλεύονται ασθενείς σε τελικό στάδιο. «Σχεδόν όλοι οι ασθενείς σε αυτόν τον όροφο είναι σε αναπνευστήρες, οπότε δεν είχαν χώρο για να εκκενώσουν ολόκληρο τον όροφο», είπε. Επειδή η γυναίκα αρνείτο να παραδώσει το όπλο κλήθηκαν διαπραγματευτές των ειδικών δυνάμεων για να βοηθήσουν.

Τελικά μετά την σύλληψή της η Ellen Gilland εμφανίστηκε ενώπιον δικαστή της κομητείας Volusia την Κυριακή και διατάχθηκε η κράτησή της χωρίς εγγύηση.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: