«Πολλά με πονάνε αλλά τα κρύβω»: Σπάει τη σιωπή του ο Χατζηγιάννης 2 χρόνια μετά τον χωρισμό με τη Μακρυπούλια

Advertisement

O Μιχάλης Χατζηγιάννης σε συνέντευξή του στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», μίλησε για το νέο του τραγούδι με τίτλο «Με Πονάει», αποκάλυψε ότι έχει νιώσει έναν δυνατό έρωτα, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση.

Όπως υπογράμμισε ο τραγουδιστής «πολλά μας πονάνε, αλλά τα κρύβουμε στο υποσυνείδητό μας. Είχα τη χαρά να νιώσω το συναίσθημα του έρωτα ολοκληρωτικά».

Advertisement

Και πρόσθεσε «στα προσωπικά μου είμαι πολύ καλά, συνειδητοποιημένος. Είμαι υπέρμαχος της οικογένειας, νομίζω ότι ολοκληρώνει έναν άνθρωπο υπό μία έννοια. Μία υιοθεσία είναι ευλογία, δεν το έχω σκεφτεί ιδιαίτερα».

Στο μεταξύ, ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι αποφάσισε να γίνει λίγο trendy, επειδή οι φίλοι του, που έχουν social media, τον έλεγαν παλιομοδίτη.

Όσον αφορά τις ασχολίες του, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επεσήμανε «δεν ξέρω να μαγειρεύω, ούτε με ενδιαφέρει. Και τοστ να σου φτιάξω, δεν θα το φας. Μου αρέσουν τα ταξίδια, οι βόλτες και προσπαθώ να γίνω καλύτερος στα επιτραπέζια», ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να τον δούμε κάποια στιγμή στην τηλεόραση, καθώς το πεδίο αυτό τον ενδιαφέρει, υπό συνθήκες όμως.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: