Τον “τελείωσε” με μια ατάκα: Έξαλλος ο Αργύρης Αγγέλου, απαντά στον Νίκο Βέρτη για τους “παντελονάτους”

Advertisement

Τα τελευταία 24ωρα δηλώσεις από παλαιότερη συνέντευξη του Νίκου Βέρτη από το 2014 και πιο συγκεκριμένα τοποθετήσεις του πάνω σε θέματα ομοφυλοφιλίας κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Γεγονός που δεν έμεινε ασχολίαστο και ο Αργύρης Αγγέλου τοποθετήθηκε μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής στον Pride 98.6

Advertisement

“Πολύ λάθος κίνηση του Νίκου Βέρτη. Κάτι λέει και για τον χαρακτήρα του αυτό. Δεν χρειάζεται υπερπροσπάθεια γενικά στα πράγματα. Ούτε για να αποδείξεις τα παντελόνια σου…” ανέφερε ο Αργύρης Αγγέλου.

Η συνέντευξη του Νίκου Βέρτη το 2014 στο περιοδικό People:

«Αν είσαι gay, δεν πρέπει να ντρέπεσαι να το πεις. Είχα παιδικούς φίλους gay, οι οποίοι δεν ντρέπονταν για αυτό. Αν ήμουν gay, λοιπόν, δεν θα ντρεπόμουν με τίποτε να το πω δημόσια.

Δυστυχώς για κάποιους και ευτυχώς για κάποιες, είμαι ο τελευταίος άνθρωπος στη γη που θα είχα έστω και 1% μέσα μου ομοφυλοφιλικές τάσεις. Προσωπικά, ξέρεις, λυπάμαι για εκείνους που δεν έχουν αποδεχτεί τον εαυτό τους και τους απομακρύνω από κοντά μου.

Advertisement

Δεν θα τσατιζόμουν εάν με φλέρταρε ένας άντρας. Εξαρτάται, βέβαια, και από τον τρόπο. Γνωστός άνθρωπος με φλέρταρε με χυδαιότητα και γλίτωσε το ξύλο στο δευτερόλεπτο, χωρίς όμως να νιώθω την ανάγκη να αποδείξω τι είμαι. Όσα λάθη και να έχω κάνει στη ζωή μου, η ηθική μου είναι πάντα ψηλά και μακάρι όλοι οι άντρες να φορούσαν τα παντελόνια που φοράω!».

Οι δηλώσεις αυτές ενόχλησαν τον Αργύρη Αγγέλου, ο οποίος πιθανότατα νομίζοντας ότι είναι πρόσφατες δηλώσεις αποφάσισε να τοποθετηθεί και δήλωσε:

«Όλοι οι παντελονάτοι, ρε παιδί μου, ξεχύθηκαν στους δρόμους. Απαράδεκτη ερώτηση από την πλευρά του δημοσιογράφου. Έχω βιώσει τέτοιες ερωτήσεις στο παρελθόν και σε πολύ πιο δύσκολες εποχές, όχι τώρα που η κοινωνία είναι πιο έτοιμη να τις ακούσει.

Advertisement

Δυστυχώς, 99% που προσπαθείς να γλιτώσεις από μία τέτοια ερώτηση λες… ήταν μία πολύ λάθος κίνηση του Νίκου Βέρτη. Κάτι λέει και για τον χαρακτήρα του αυτό. Δεν χρειάζεται υπερπροσπάθεια γενικά στα πράγματα. Ούτε για να αποδείξεις τα παντελόνια σου…».

Eνώ και ο Γιώργος Λιάγκας, θέλησε να τοποθετηθεί.

«Συγγνώμη, αλλά εδώ έχει δίκιο ο Αγγέλου. Για μένα ήταν λάθος η απάντηση του Νίκου. Θα ‘πρεπε να πει: και ποιον αφορά αυτό, είμαι ό,τι θέλω να είμαι. Τώρα το να βγαίνει και να λέει είμαι παντελονάτος, αν ήμουν gay θα το ‘λεγα και δεν υπάρχει ούτε 1% πιθανότητα ή ότι κόντεψα έναν να τον δείρω…» πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: