Τέσσερις άντρες του ζωδιακού που είναι μεγάλα «παλτά» στο κρεβάτι

Τέσσερις άντρες του ζωδιακού που είναι μεγάλα «παλτά» στο κρεβάτι
Advertisement

Αντικειμενικά και χωρίς να θέλουμε να θίξουμε… υπολήψεις, οι τέσσερις άντρες του ζωδιακού που θα σου αναφέρουμε παρακάτω δεν είναι και τόσο καλοί εραστές όσο δείχνουν.

Όχι γιατί δεν έχουν τα απαραίτητα… προσόντα, αλλά επειδή συνήθως ενδιαφέρονται περισσότερο για τη δική τους απόλαυση, παρά για τη δική σου.

Advertisement

Μπαίνουν κατευθείαν στο κυρίως… πιάτο, χωρίς… ορεκτικά και προκαταρκτικά ή η πράξη είναι πατ-κιουτ. Εντάξει, αν είναι διεγερμένοι, είναι λογικό, αν όμως γίνεται κάθε φορά, τότε μάλλον υπάρχει θέμα!

Για να ευχαριστηθείς το σεξ μαζί τους θα χρειαστεί στάνταρ να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου! Εκτός αν έχουν κι άλλα στοιχεία στο ωροσκόπιό τους και σε εκπλήξουν ευχάριστα…

ΚΡΙΟΣ

Είναι παθιάρης, είναι σεξουαλικότατος είναι όμως και γρήγορος! Εκεί είναι και το θέμα του! Δεν αφιερώνει αρκετό χρόνο στα προκαταρκτικά ή τα προσπερνάει βιαστικά για να περάσει στο «κυρίως» γεύμα.

Advertisement

Η διάρκεια της πράξης, επίσης, είναι σχετικά μικρή, οπότε αν έχεις στο μυαλό σου μαραθώνιο του σεξ, ξέχασέ το! Μάλλον για κούρσα των 100 μ. μοιάζει. Ωστόσο, θα την επαναλάβει δυο-τρεις φορές ακόμα μέσα στη νύχτα!

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας, καθ’ ότι «βασιλιάς», θέλει ΑΑΑ περιποίηση για να μπορέσει να αποδώσει τα μέγιστα, μόνο που τις περισσότερες περιπτώσεις δεν προσφέρει την ανάλογη. Ο καθένας για την πάρτη του κι ο Θεός για όλους δηλαδή! Κοινώς νοιάζεται πιο πολύ για την δική του ικανοποίηση παρά για τη δική σου. Εσύ, θα πρέπει να είσαι ευχαριστημένη που τον έφτασες στην κορύφωση!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτός ο άντρας αντιμετωπίζει το σεξ σαν παιχνίδι, οπότε, όπως αντιλαμβάνεσαι, ο αισθησιασμός ή η ηδονή έρχονται δεύτερα! Του αρέσει, αλλά δεν τον λες και «δημιουργικό»! Δηλαδή, δε θα σε εκπλήξει κιόλας με μια καινούργια στάση.

Advertisement

Συν το ότι συχνά βαριέται και βγάζει μια παιδιάστικη συμπεριφορά, περιμένοντας από σένα να κάνεις όλη τη… δουλειά. Αν δεν κάνεις εσύ πιο πικάντικο το σεξ, σε λίγο θα χασμουριέσαι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτός ο άντρας είναι εφευρετικός, είναι πρόθυμος στο να δοκιμάσει διάφορα καινούργια κόλπα, όμως το μεγάλο του μειονέκτημα είναι ότι δε βάζει καθόλου συναίσθημα στο σεξ. Εκτός αυτού, πιο πολύ το σκέφτεται, παρά το κάνει.

Μέσα στο κεφάλι του, όλα είναι τέλεια, στην πράξη όμως κάτι δε βγαίνει, κάτι δεν πάει τόσο καλά! Αυτός μπορεί να το ευχαριστηθεί, εσύ, πάλι, θα περιμένεις το παραπάνω, που μάλλον δε θα έρθει.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: