Η Apple ξεκίνησε να πουλάει refurbished iPhone 13 και στην Ευρώπη

Advertisement

H Apple ξεκίνησε να πουλά refurbished μοντέλα iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, την Ιταλία και την Ισπανία.

Eίναι η πρώτη φορά που τα συγκεκριμένα smartphones είναι διαθέσιμα σε αυτές τις χώρες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της Apple ως μέρος του προγράμματος Certified Refurbished.

Advertisement

Οι συσκευές αυτές έρχονται με νέα μπαταρία, ένα νέο εξωτερικό κάλυμμα, γνήσια ανταλλακτικά της Apple, σχολαστικό καθαρισμό, προεγκατεστημένο το αρχικό λειτουργικό σύστημα ή μια πιο πρόσφατη έκδοση και ένα ειδικό κουτί με όλα τα αξεσουάρ και καλώδια.

Η εταιρεία πραγματοποιεί επίσης πλήρεις λειτουργικές δοκιμές πριν από την αποστολή τους και προσφέρει εγγύηση ενός έτους, με δωρεάν παράδοση και επιστροφές.

Όσον αφορά στην τιμή, αν τη συγκρίνουμε με αυτή ενός καινούργιου μοντέλου, εξοικονομείτε 100 έως 230 £ στο Ηνωμένο Βασίλειο, ανάλογα με το μοντέλο, και 120 έως 280 € στη Γερμανία, την Ιταλία και την Ισπανία, ανάλογα με τη χώρα και το ακριβές μοντέλο.

Advertisement

Αν και η εξοικονόμηση χρημάτων δε φαίνεται μεγάλη, πρέπει να λάβετε υπόψιν ότι τα πιστοποιημένα refurbished iPhone δεν ξεχωρίζουν από τα καινούργια.

Η οικογένεια iPhone 13 περιλαμβάνεται ήδη στη σελίδα Certified Refurbished της Apple για τις ΗΠΑ, αλλά δεν είναι ακόμη διαθέσιμα εκεί.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: