Βασίλης Καρράς: Αγνώριστος ο τραγουδιστής μετά την περιπέτεια με την υγεία του, έχει χάσει πολλά κιλά [εικόνες]

Βασίλης Καρράς: Αγνώριστος ο τραγουδιστής μετά την περιπέτεια με την υγεία του, έχει χάσει πολλά κιλά [εικόνες]
Advertisement

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την περιπέτεια με την υγεία του, έκανε ο Βασίλης Καρράς, και όπως αποδεικνύεται από τις φωτογραφίες είναι αγνώριστος.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε σε γνωστή ψαροταβέρνα στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης, όπου ο ίδιος φωτογραφήθηκε με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Advertisement

Ο Βασίλης Καρράς ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος, με λευκά μαλλιά και μούσια, ενώ έχει χάσει αρκετά κιλά.

Όπως γράφει η εφημερίδα Espresso, στις αρχές Νοεμβρίου, ο Βασίλης Καρράς χρειάστηκε ξαφνικά να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη ώστε να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε.

Έπειτα από την εγχείρηση και με το πέρας της νοσηλείας του που ακολούθησε, ο Βασίλης Καρράς μεταφέρθηκε στο σπίτι του, στη φάρμα που διατηρεί στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, όπου και ανάρρωσε, έχοντας κοντά του τους δικούς του ανθρώπους.

Advertisement

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η περιπέτειά του αυτή ήταν και η αιτία για να ακυρωθεί τελικά η συνεργασία του με την Πάολα στο Fever, με τον Γιάννη Πλούταρχο να παίρνει τελικά τη θέση του.

Υπενθυμίζεται πως η τελευταία φορά ο Βασίλης Καρράς εμφανίστηκε δημόσια ήταν τον περασμένο Οκτώβριο, όταν τραγούδησε στο J2US.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: