«Έτρωγα κουτόχορτο για πολλά χρόνια. Σοκαρίστηκα όταν έμαθα την αλήθεια»: Η απογοήτευση της Σίσσυς Χρηστίδου

«Έτρωγα κουτόχορτο για πολλά χρόνια. Σοκαρίστηκα όταν έμαθα την αλήθεια»: Η απογοήτευση της Σίσσυς Χρηστίδου
Advertisement

Η Σίσσυ Χρηστίδου παραδέχεται «Έτρωγα κι εγώ για πολλά χρόνια κουτόχορτο», απαντώντας στα σχόλια της Ναταλίας Γερμανού για τον Γιώργο Λιάγκα.

Δεν ξέρω πως να το πω κομψά τώρα αυτό, ζορίζομαι…” είπε στην αρχή της τοποθέτησής της η Σίσσυ Χρηστίδου, “καρφώνοντας” πρόσωπα της ελληνικής showbiz.

Advertisement

Τη δική της τοποθέτηση έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου στα σχόλια της Ναταλίας Γερμανού σχετικά με τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα περί δημοσίων σχέσεων στην ελληνική τηλεόραση.

Η παρουσιάστρια του Mega μίλησε για την προσωπική της εμπειρία από πρόσωπα της showbiz που, όπως λέει η ίδια, θαύμαζε πριν τους γνωρίσει και στη συνέχεια την απογοήτευσαν με τον χειρότερο τρόπο.

«Όσοι το σχολιάζουν βγάζουν τον εαυτό τους απ’ έξω. Τελικά για ποιες λένε; Ποιες πάνε σε αυτά τα gala; Εγώ δεν το βρίσκω κακό. Εγώ δεν προλαβαίνω, μακάρι να προλάβαινα να πήγαινα.

Advertisement

Δηλαδή αν είναι σε απέναντι ζώνες και βγουν φωτογραφία, αυτό είναι προκλητικό; Δεν καταλαβαίνω. Μπορείς να είσαι ευγενής χωρίς να υποκρίνεσαι» ξεκίνησε να λέει η Σίσσυ Χρηστίδου επί του θέματος.

«Δεν ξέρω πως να το πω κομψά τώρα αυτό, ζορίζομαι… Δεν θέλω να πω στον κόσμο ότι τρώει κουτόχορτο, γιατί η Ναταλία είπε ότι δεν τρώει.

Θέλω να πω ότι εμένα μου έχει τύχει πάρα πολλές φορές σε αυτή τη δουλειά όλα αυτά τα χρόνια να συναντήσω ανθρώπους που τους παρακολουθούσα και τους θαύμαζα πάρα πολύ και έτρωγα όλο το κουτόχορτο του κόσμου… και να σοκαριστώ από το τι άνθρωποι είναι τελικά» ανέφερε λίγο αργότερα η παρουσιάστρια.

«Δεν είναι ότι ο κόσμος τρώει κουτόχορτο, γιατί αυτό είναι και προσβλητικό. Αλλά είναι πολύ εύκολο να υποκριθείς και τον καλό και τον ηθικό και τον συνεπή και τον σωστό και το ότι πας με τον σταυρό στο χέρι.

Advertisement

Δεν έχει να κάνει μόνο με τις δημόσιες σχέσεις αυτό, έχει να κάνει και με τους ανθρώπους» πρόσθεσε στη συνέχεια της τοποθέτησής της η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Αυτό που βλέπεις στην τηλεόραση δεν θεωρώ ότι πάντα σπάει η αλήθεια το γυαλί. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι πάρα πολύ αγαπητοί στον κόσμο και είναι πάρα πολύ κακοί άνθρωποι.

Αυτή είναι η πραγματικότητα. Έχουν κάνει πολύ κακό σε ανθρώπους, είναι πολύ προσβλητικοί, φέρονται πάρα πολύ άσχημα, υποτιμητικά και που αυτό δεν το ξέρει ο κόσμος», είπε κλείνοντας το θέμα η Σίσσυ Χρηστίδου.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: