Τα ζώδια που δε σε ενοχλούν, αλλά αν τα πειράξεις, ετοιμάσου για ολική ισοπέδωση

Advertisement

Μιλάμε για δύο ζώδια τα οποία δεν ασχολούνται με το τι κάνουν οι άλλοι γύρω τους. Κοιτάνε την δουλειά τους, το σπίτι τους και την καθημερινότητά τους.

Δεν χώνουν τη μύτη τους σε ξένες υποθέσεις γιατί πολύ απλά δεν τα νοιάζει. Αδιαφορούν και κοιτούν την πάρτη τους και τα δικά τους αγαπημένα πρόσωπα.

Advertisement

Είναι ήσυχα και διακριτικά. Αν τους πετάξεις όμως πρώτος το πετραδάκι, ετοιμάσου να ζήσεις την κόλαση του Δάντη! Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο γλυκός και ήρεμος Καρκίνος σίγουρα δεν ήταν πρώτος στο μυαλό σου. Είναι ένα άτομο χαμηλών τόνων που πραγματικά δεν πειράζει ούτε κουνούπι. Κοιτάζει το σπίτι του και την μέρα του. Δεν ανακατεύεται με ξένες υποθέσεις και δεν ασχολείται με κουτσομπολιά, ρουφιανιές, ίντριγκες κτλ.

Γενικά, προτιμάει την ηρεμία του. Αν όμως εσύ τον πειράξεις, τότε τα πράγματα αλλάζουν. Και αλλάζουν πάρα πολύ. Θα δεις έναν Καρκίνο που, όχι απλά δεν αναγνωρίζεις, αλλά θα τον φοβηθεί το μάτι σου.

Advertisement

Θα σε κάνει να βλέπεις εφιάλτες και στον ξύπνιο σου. Αν νομίζεις ότι η εκδίκηση του Σκορπιού είναι η χειρότερη, πήγαινε πείραξε έναν Καρκίνο και μετά θα ψάχνεις πλανήτη να μετοικήσεις! Στο εγγυόμαστε…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως ναι, είναι ψυχρός και αδιάφορος. Ασχολείται μόνο με τα δικά του. Κοιτάζει την δουλειά του και την καθημερινότητά του.

Δεν θέλει άλλωστε πολλά-πολλά με κανέναν και τους αποφεύγει όλους. Δεν είναι και ο πιο… γλυκούλης τύπος για να έχεις πάρε δώσε.

Advertisement

Δεν πειράζει κι εκείνος -όπως και ο Καρκίνος- ούτε κουνούπι, ωστόσο, αν εσύ πας και τον πειράξεις, τότε θα είναι σαν να ξυπνάς το θηρίο μέσα του. Θα σε κυνηγήσει και θα κάνει τα πάντα για να σε ισοπεδώσει.

Και ακριβώς επειδή είναι ψυχρός και δεν έχει και πολλά συναισθήματα, δεν θα σε λυπηθεί και δεν θα δείξει κανένα έλεος, όσο κι αν εσύ δηλώνεις την απόλυτη μετάνοιά σου και ζητάς συγχώρεση. Η φάση είναι… «μην προκαλείς» γιατί πραγματικά αν σπείρεις ανέμους, θα θερίσεις θύελλες.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: