Έλενα Χριστοπούλου: «Δεν έχω αποκτήσει παιδί και πια δεν μπορώ, δεν το σεβάστηκε ποτέ κανένας, έχω μετανιώσει»

Advertisement

Για όλους και για όλα μίλησε η Έλενα Χριστοπούλου, σε μια εκ βαθέων συνέντευξη που παραχώρησε στη late night εκπομπή «Έλεος».

Η γνωστή μάνατζερ μοντέλων, η οποία φέτος βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής «Πρωινό μας», κάθισε απέναντι από την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη και μίλησε για όλα όσο την έχουν πληγώσει στη ζωή της, την τραυματική εμπειρία με την ένοπλη επίθεση που είχε στο παρελθόν αλλά και την απόφαση να μην κάνει παιδιά, την οποία έχει μετανιώσει.

Advertisement

«Δεν είμαι πολύ σίγουρη ότι είμαι στην καλύτερή μου φάση. Καταλαβαίνω κάθε μέρα ότι έχω πάρα πολλές πληγές, που δεν έχω γυρίσει να τις κοιτάξω. Πληγώθηκα πολύ. Πληγώθηκα από έρωτες, από συμπεριφορές, από πράγματα που δεν περίμενα.

Μπαίνω στα παπούτσια του άλλου πολλές φορές και λέω θα μου φερθούν το ίδιο. Δε συμβαίνει και όσο δε συμβαίνει απελπίζομαι. Όλα αυτά. Έχω πληγές. Δε μπορώ να πω το αντίθετο.

Θέλω πολύ να το δω ως παιχνίδι και έχω προσπαθήσει πάρα πολύ, αλλά είναι κάποιες φορές που και η ίδια η ζωή με έχει προδώσει» ανέφερε στην αρχή της συνέντευξής της η Έλενα Χριστοπούλου.

Advertisement

«Ζηλεύω τους ανθρώπους που χωρίζουν ωραία και τους μένει η αγάπη. Το ζηλεύω πάρα πολύ αυτό το πράγμα. Δε μου έχει μείνει κάτι να θαυμάζω και εγώ, αν δε θαυμάζω δε μπορώ να ζήσω.

Όταν αφιερώνεις ζωή και χρόνια, ωραία χρόνια της ζωής σου, σε έναν άνθρωπο, σε μια φιλία – μια σχέση δεν είναι μόνο ο έρωτας – κοιτάς πίσω και λες, “αλήθεια το έχω κάνει εγώ αυτό;“…» είπε σε άλλο σημείο η Έλενα Χριστοπούλου, με την Αννίτα Πάνια να αναφέρει πως για να πέρασε ένα εύλογο διάστημα με έναν άνθρωπο, θα υπήρχαν και κάποιες όμορφες στιγμές.

«Αν υπήρχε ποτέ αυτό, θα το έβλεπα στα μάτια και θα έλεγα “τι ωραία”, αλλά δεν υπήρξε ποτέ αυτό. Καθόμουν γιατί ήμουν βλαμμένη. Αλλά λες να έχεις περάσει τόσα, να έχεις κάνει τόσα, να έχεις παλέψει τόσο πολύ και να τρως και τόσο κυνήγι μετά; Γιατί; Άφησε φυσίγγια στην ψυχή και συνεχόμενα» απάντησε η Έλενα Χριστοπούλου.

Advertisement

Η ένοπλη επίθεση

Σε άλλο σημείο, η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε και για την τραυματική εμπειρία της ένοπλης επίθεσης που βίωσε πριν χρόνια μαζί με τον πρώην σύζυγό της. Μάλιστα, η Έλενα Χριστοπούλου τόνισε πως πάλεψε και εκείνη για τη ζωή της, παρά το γεγονός πως έχουν γίνει προσπάθειες να περάσει μια άλλη εικόνα προς τα έξω.

«Έχω δει και κανονικά φυσίγγια. Την έχω δει τη σφαίρα πως φεύγει. Δεν έχω θέμα να μιλάω γι’ αυτό. Μπορεί και να έχω και να το παίζω πάντα πολύ δυνατή για να μιλάω για όλα αυτά. Αλλά, οφείλω στον εαυτό μου να κάνω απεταξάμην.

Ήταν πολύ άγριο πράγμα αυτό. Μοιραία απασχόλησε και την επικαιρότητα, γιατί ήταν πολύ άγριο. Γυρνούσαμε από την κοινή μας δουλειά με τον πρώην σύζυγό μου και μας την είχαν στημένη. Ενέδρα. Ήταν δυο. Ο τρίτος ήταν ο εγκέφαλος…

Advertisement

Ήταν στο τότε μας σπίτι και μπήκαν και αυτοί παράλληλα. Δόξα τω Θεώ ζήσαμε και οι δυο -γιατί ήμασταν και οι δυο εκεί. Δεν ήταν ποτέ κάποιος θεατής και κάποιος πρωταγωνιστής, όπως δυστυχώς έχει παρουσιαστεί. Εγώ έφαγα την πρώτη σφαίρα.

Παλέψαμε και οι δυο για τη ζωή μας. Ο καθένας έκανε αυτό που μπόρεσε εκείνη τη στιγμή. Παλέψαμε και οι δυο. Δεν παλεύει ποτέ ο ένας. Δεν το ήξερες, γιατί μένουμε όλοι στους τίτλους, αλλά, εγώ είμαι γυναίκα και πάλεψα για τη ζωή μου» αποκάλυψε η Έλενα Χριστοπούλου.

Οι άνθρωποι που την πρόδωσαν

Στη συνέχεια της συνέντευξης, η Έλενα Χριστοπούλου εξήγησε πως αυτό που την πλήγωσε περισσότερο, είναι η προδοσία που ένιωσε από ανθρώπους που αγάπησε και περίμενε να σταθούν δίπλα της, αλλά δεν το έκαναν.

Advertisement

«Τη μεγαλύτερη αγριάδα την είδα από τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου. Οι άνθρωποι που έκαναν αυτό, συνέβη και φέρθηκαν έτσι, συνετίστηκαν και εύχομαι να είναι καλά όπου είναι. Έχουν βγει από τη φυλακή. Εύχομαι να είναι καλά και να μην το ξανακάνουν σε άλλους ανθρώπους. Εγώ δεν έχω θέμα με αυτό. Το έζησα και είμαι πολύ υπερήφανη και τυχερή και χαρούμενη.

Εγώ, έχω μεγάλο θέμα με τους ανθρώπους που έχεις αγαπήσει και σε έχουν αγαπήσει (;) και ήταν απόντες σε ένα τόσο μεγάλο πρόβλημα και τόσο μεγάλο ναυάγιο. Και όταν μετά, περνάς από αυτό και σε κυνηγάνε όσοι έχεις αγαπήσει, όσοι έχεις φροντίσει και δεν αφουγκράζονται την ψυχή σου και απλά σε κυνηγάνε μέχρι και σήμερα…» είπε.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: