Μελίνα Νικολαΐδη: «To να είσαι χοντρός, queer και χαρούμενος, προκαλεί μόνο όσους είναι μίζεροι με τους εαυτούς τους»

Advertisement

Ένα ηχηρό μήνυμα κατά της διαφορετικότητας θέλησε να στείλει η Μελίνα Νικολαΐδη με αφορμή το νέο video clip του τραγουδιού «I’m Not Here To Make Friends» του Σαμ Σμιθ.

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη , από τότε που άνοιξε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετές σκέψεις της που έχουν να κάνουν με την κοινωνία και τον τρόπο που αντιμετωπίζονται από αυτή διάφορες κοινωνικές ομάδες.

Advertisement

Σήμερα, με αφορμή το νέο video clip του Σαμ Σμιθ, η Μελίνα Νικολαΐδη ανήρτησε μία φωτογραφία στέλνοντας ένα μήνυμα υπέρ της διαφορετικότητας και κατά της χοντροφοβίας και ομοφοβίας. Συγκεκριμένα, η 19χρονη έκανε repost μία εικόνα από τον λογαριασμό Feminist και ένα στιγμιότυπο από το video clip του Sam Smith, υιοθετώντας ένα από τα quote που τη συνόδευαν.

«To να είσαι χοντρός και queer είναι ήδη μη αποδεκτό αλλά ο Sam Smith, που είναι χοντρός, queer και ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ, είναι αυτό που εξωθεί τους ανθρώπους στα άκρα.

To να βλέπεις κάποιον να ζει την καλύτερή του ζωή αντιπροσωπεύοντας συγχρόνως μία ταυτότητα που η κοινωνία κρίνει ως λανθασμένη, προκαλεί μόνο όσους είναι μίζεροι με τους εαυτούς τους» ανέφερε το post το με το οποίο η Μελίνα Νικολαΐδη φάνηκε να συντάσσεται.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: