«Πάγωσαν» οι γονείς μόλις έμαθαν τι έχει συμβεί: 15χρονος έπαιζε κρυφτό με φίλους του και βρέθηκε σε… άλλη χώρα [βίντεο]

«Πάγωσαν» οι γονείς μόλις έμαθαν τι έχει συμβεί: 15χρονος έπαιζε κρυφτό με φίλους του και βρέθηκε σε… άλλη χώρα [βίντεο]
Advertisement

Ένας 15χρονος από το Μπαγκλαντές έπαιζε κρυφτό με την παρέα του και χωρίς να το καταλάβει, βρέθηκε στη Μαλαισία.

Ο έφηβος, που το μικρό του όνομα είναι Φαχίμ, έπαιζε με φίλους στο λιμάνι της πόλης Chittagong, στις 11 Ιανουαρίου και κρύφθηκε σε ένα κοντέινερ, το οποίο ετοιμάζονταν να το στείλουν στη Μαλαισία.

Advertisement

Ο Φαχίμ, πιστεύοντας ότι βρήκε την τέλεια κρυψώνα, ξάπλωσε στο κοντέινερ και περίμενε να τον βρουν, όπου προφανώς αποκοιμήθηκε, λόγω του σκοταδιού, όπως ανέφεραν οι India Times.

Στη συνέχεια, το κοντέινερ φορτώθηκε σε εμπορικό πλοίο με προορισμό τη Μαλαισία και το αγόρι ανακαλύφθηκε στο West Port, μετά από έξι ημέρες, στις 17 Ιανουαρίου, χωρίς καθόλου φαγητό και νερό.

Τελικά εντοπίστηκε όταν ακούστηκαν οι φωνές του μέσα από το κοντέινερ και απελευθερώθηκε.

Advertisement

Πλάνα τον δείχνουν να βγαίνει από το κοντέινερ, αποπροσανατολισμένος και κουρασμένος, ενώ αδυνατούσε να επικοινωνήσει με τα άτομα που τον απελευθέρωσαν.

«Το αγόρι όταν μπήκε στο κοντέινερ για να μην τον βρουν οι φίλοι του στο κρυφτό, αποκοιμήθηκε και βρέθηκε εδώ», υπογράμμισε ο υπουργός Εσωτερικών της Μαλαισίας, Saifuddin Nasution Ismail, όπως ανέφερε το μαλαισιανό πρακτορείο ειδήσεων Bernama.

Στην αρχή, οι Αρχές υποπτεύθηκαν ότι είχε πέσει θύμα εμπορίας ανθρώπων, ωστόσο, δεν υπήρχαν αποδείξεις.

Advertisement

Ο 15χρονος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου παραμένει σε σταθερή κατάσταση, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία του επαναπατρισμού του.

Τον Οκτώβριο, η Αστυνομία είχε βρει τη σορό ενός 15χρονου αγοριού σε αποσύνθεση, που είχε κλειδωθεί σε ένα κοντέινερ και έκανε παρόμοιο ταξίδι από το Chittagong στο λιμάνι Penang της Μαλαισίας, όπως κατέληξαν οι India Times.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: