Πυρ και μανία ο Δασκαλάκης: «Τελειώνει» Κούγια και Πισπιρίγκου με μία μόνο φράση – Πανικός πριν τη δίκη

Πυρ και μανία ο Δασκαλάκης: «Τελειώνει» Κούγια και Πισπιρίγκου με μία μόνο φράση – Πανικός πριν τη δίκη
Advertisement

Σε ετοιμότητα, για τη συνέχεια της δίκης, βρίσκεται ο Μάνος Δασκαλάκης, γνωρίζοντας ήδη τι ερωτήσεις θα απευθύνει σε Πισπιρίγκου και Κούγια.

Μάνος Δασκαλάκης και Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκονται απέναντι στην δίκη. Ο Αλέξης Κούγιας ετοιμάζει τις ερωτήσεις που θα κάνει στον πατέρα των αδικοχαμένων παιδιών και «υπόσχεται» ότι θα τον φέρει σε πολύ δύσκολη θέση.

Advertisement

Ο 31χρονος μίλησε για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας και έδειξε σίγουρος πως πίσω κρύβεται η πρώην γυναίκα του. Η 34χρονη αρνείται από την πρώτη στιγμή τόσο το έγκλημα που της αποδίδεται, όσο και την απόπειρα ανθρωποκτονίας του παιδιού, λίγους μήνες νωρίτερα στην Πάτρα.

Στις 7 Φεβρουαρίου ξεκινά πάλι η δίκη Πισπιρίγκου και ήδη ο Αλέξης Κούγιας ετοιμάζεται σε συνεργασία με την Ρούλα Πισπιρίγκου που εκπροσωπεί, για τις ερωτήσεις που θα κάνει στον Μάνο Δασκαλάκη.

Έχει τονίσει πως ο 31χρονος δεν είναι σημαντικός μάρτυρας και έχει αφήσει να εννοηθεί ότι θα τον φέρει σε δύσκολη θέση. Ο πατέρας των 3 παιδιών από την Πάτρα που πέθαναν, δηλώνει πανέτοιμος για εκείνη τη μέρα.

Advertisement

Μήνυμα με νόημα έστειλε το περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη μετά τις δηλώσεις του συνήγορου υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου ότι «κάποιος ενδεχομένως να καταστεί κατηγορούμενος» την Τρίτη που θα συνεχιστεί η δίκη της 34χρονης για την ανθρωποκτονία και την απόπειρα σε βάρος της κόρης της Τζωρτζίνας. «Οποιος λέει την αλήθεια, δεν φοβάται τίποτα» φέρεται να είπε ο Μάνος Δασκαλάκης, στο pelop.gr.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο δικηγόρος του 32χρονου Πατρινού, Δημήτρης Καράμπελας. Θεωρεί ότι ο πελάτης του δεν έχει τίποτα να φοβηθεί. Εχει προβεί σε τρεις καταθέσεις, έχει καταθέσει και ενώπιον του δικαστηρίου.

Η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη

Ο Μάνος Δασκαλάκης στηρίζει τις κατηγορίες σε βάρος της πρώην συζύγου του και πλέον φαίνεται πεπεισμένος πως η Τζωρτζίνα δολοφονήθηκε από την Ρούλα Πισπιρίγκου: «Βρέθηκε κεταμίνη, θανατηφόρα δόση κεταμίνης. Οι γιατροί λένε ότι δεν την έδωσαν.

Advertisement

Η κατηγορουμένη ήταν μέσα με το παιδί. Δεν είμαι γιατρός για να μπορέσω να πω κάτι παραπάνω. Ποιος είμαι εγώ να αναιρέσω όλους αυτούς τους γιατρούς; Δεν είχαν πει ψέματα όλοι αυτοί οι γιατροί» είπε χαρακτηριστικά.

«Από το πρώτο παιδί από τη Μαλένα ακόμη και υπονοούμενο να μου είχε ειπωθεί, θα είχα αποτρέψει τα πάντα εννοείται και δεν θα υπήρχε τίποτα από όλα αυτά να γίνει, ούτε να έχουμε φτάσει μέχρι εδώ. Να ψάχνουμε να βρούμε πώς πέθαναν τα παιδιά μέχρι να αποδοθούν οι κατηγορίες» είπε ο Μάνος Δασκαλάκης σε άλλο σημείο.

Ο Μάνος Δασκαλάκης μίλησε για τη σχέση του με την κατηγορούμενη και αποκάλυψε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν εκείνη που τηλεφώνησε από δικό του τηλέφωνο στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, για να περάσει ένα δικό της μήνυμα:

Advertisement

«Υπήρξε ένα τηλεφώνημα προς τη δημοσιογράφο Γιώτα Κηπουρού που έλεγε «ψάξτε να βρείτε το σπίτι που μένει ο Μάνος στην Αθήνα». Θα σας πω πώς το ξέρουμε αυτό. Ήταν οικογενειακό «πακέτο» και ο αριθμός ήταν στο όνομά μου».

Όταν ρωτήθηκε για ποιο λόγο πιστεύει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου επιχείρησε για δεύτερη φορά να σκοτώσει την Τζωρτζίνα, μετά την αποτυχημένη απόπειρα στην Πάτρα, ο Μάνος Δασκαλάκης κατέθεσε: «Ίσως γιατί δεν πέτυχε την πρώτη φορά. Αυτό το διάστημα να σας πω ότι ήταν πάνω – καταπάνω στην Τζωρτζίνα, την έπαιρνε στον ώμο της, την πήγαινε για μπάνιο, δεν ήθελε κανένας να το αναλαμβάνει αυτό. Πιο πάνω καταπάνω δεν γινόταν και θεωρώ ότι ίσως το έκανε για να μας ρίξει στάχτη στα μάτια».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: