Όλο το ίντερνετ μιλά για τον Κώστα Αρζόγλου: Είπε σε 2 λεπτά για τους παίκτες ριάλιτι όσα κανείς δεν τόλμησε

Όλο το ίντερνετ μιλά για τον Κώστα Αρζόγλου: Είπε σε 2 λεπτά για τους παίκτες ριάλιτι όσα κανείς δεν τόλμησε
Advertisement

Ο Κώστας Αρζόγλου σε συνέντευξή του στο «Πρωινό» και στον δημοσιογράφο Νίκο Κανάκη, μίλησε για τους παίκτες ριάλιτι που αναλαμβάνουν τηλεοπτικούς – θεατρικούς ρόλους.

Ερωτηθείς αν θα συνεργαζόταν θεατρικά με πρώην παίκτες ριάλιτι, ο ηθοποιός υπογράμμισε «γελάω με παίκτες από ριάλιτι που δουλεύουν ως ηθοποιοί.

Advertisement

Αν είναι δυνατόν. Είναι σαν να λέμε ότι εγώ θα μπορούσα να είμαι γιατρός, εκτός αν ήμουν ψευτογιατρός. Χριστός και Παναγία, όχι δεν θα ήθελα με τίποτα, δηλαδή… Α, Παναγιά μου. Αυτή είναι η χειρότερη κατάρα που μπορεί να μου δώσει κανείς. Σε λίγο θα κάνουν και θίασο, αλλά υπάρχουν θιασάρχες και θιασ@@ες».

Στη συνέχεια, ο Κώστας Αρζόγλου έκανε αναφορά στον Πέτρο Φιλιππίδη και στη θεατρική επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη, επισημαίνοντας «με τον Φιλιππίδη έχουμε βρεθεί σε ένα σίριαλ μόνο. Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει καταστραφεί από το θέατρο, έχει καεί.

Έχει δικαίωμα ο Γιώργος Κιμούλης – και το δικαιούται- να κάνει επιτυχία και περιοδεία. Εγώ δεν θα πήγαινα, αν και δεν σημαίνει ότι δεν θα έπρεπε να πάει ο κόσμος».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: