«Αυτά τα άτομα ψηφίζουν κιόλας, γι’ αυτό πάμε έτσι σαν χώρα»: “Καταπέλτης” η Μαριαλένα για τους συμπαίκτες της

Advertisement

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, που είναι μία από τους υποψήφιους προς αποχώρηση από το Survivor All Star, από τη μία δέχεται τη ψήφο των συμπαικτών της και λέει ότι δικαίως ψηφίστηκε, αλλά από την άλλη κοροϊδεύει όσους την ψήφισαν.

Έτσι, στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star, σχολίασε την Ρία, που την ψήφισε για να ρίξει μια κούφια ψήφο, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά «αυτά τα άτομα ψηφίζουν έξω τους πολιτικούς μας, γι’ αυτό πάμε έτσι».

Advertisement

Στο μεταξύ, σε εμπόλεμη ζώνη μετατράπηκε μια κουβέντα μεταξύ Τάκη και Ρίας αναφορικά με τα όσα έπραξε ο πρώτος πριν τη ψηφοφορία της Δευτέρας.

Η Ρία επεσήμανε στον Τάκη ότι δεν της άρεσε που ρωτούσε τους συμπαίκτες της ποιον θα ψηφίσουν, με τον Τάκη, από την πλευρά του, να της επιτίθεται με χαρακτηρισμούς που έφεραν την Ρία στα όρια της και άρχισε να κλαίει. Το μέρος της πήραν όλοι οι παίκτες της μπλε ομάδας, με τον Τάκη να βρίσκεται ένας εναντίων όλων.

Εξάλλου, Στέλλα και Ρία επιτέθηκαν στον μισθοφόρο για τις μεθοδεύσεις που έκανε πριν από την ψηφοφορία και κάποια στιγμή η Στέλλα, διαφωνώντας με την Μελίνα, της έλεγε με έντονο ύφος «εγώ ρουφιάνα δεν είμαι».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: