Ο Μπέος γίνεται έξαλλος«Ρε θα με τρελάνεις, λίγο μυαλό θέλει»: Έξαλλος ο Αχιλλέας Μπέος κυνηγώντας τα εκχιονιστικά στο Βόλο

Advertisement

Η κακοκαιρία Μπάρμπαρα σφυροκοπάει σχεδόν όλη την Ελλάδα, ανάμεσα στις περιοχές που χτύπησε είναι και ο Βόλος, και μάλιστα υπήρχαν αρκετά προβλήματα με κλειστούς δρόμους και περιοχές χωρίς ρεύμα και νερό. Και ανέλαβε την κατάσταση ο Αχιλλέας Μπέος

Ο δήμαρχος του Βόλου Αχιλλέας Μπέος ο οποίος είναι γνωστός για τις έντονες αντιδράσεις του αλλά και για την άμεση επέμβαση του όπου κρίνει αυτός αναγκαίο, κατέβηκε να «κυνηγήσει» τα εκχιονιστικά.

Advertisement

Πιο συγκεκριμένα βγήκε στους δρόμους της πόλης την ώρα που τα εκχιονιστικά μηχανήματα δούλευαν προκειμένου να μείνουν ανοικτές οι κεντρικές οδικές αρτηρίες.

Στο βίντεο που κυκλοφορεί στα social media ακούγεται να είναι «έξαλλος» και να λέει «δεν έχουν μυαλό, έχουν και οι δύο γυρισμένες τις λεπίδες, τρελαίνομαι μαζί τους». Στη συνέχεια βγαίνει από το αμάξι και φωνάζει στον οδηγό του εκχιονιστικού λέγοντας ότι ρίχνει το χιόνι από εκεί που έχει καθαρίσει.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: