Αυτά τα ζώδια θα σε βγάλουν εκτός εαυτού με την προχειρότητά τους

Advertisement

Τα ζώδια για τα οποία θα σου μιλήσουμε λίγο πιο κάτω είναι υπέρμαχοι της προχειρότητας και κάνουν τις δουλειές τους όπως να ‘ναι, να ξεμπερδεύουν με δαύτες και να πάνε παρακάτω, τόσο που πραγματικά μπορούν να σε βγάλουν εκτός εαυτού.

Δεν τα νοιάζει αν κάτι θα γίνει σωστά, αρκεί να γίνει γρήγορα. Δεν πρόκειται να ασχοληθούν πολύ και να καταναλώσουν χρόνο και ενέργεια σε αυτό με το οποίο καταπιάνονται. Αυτά είναι ψιλά γράμματα.

Advertisement

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σίγουρα το μυαλό σου έχει ήδη πάει σε κάποια ζώδια και εμείς ναι, θα σου επιβεβαιώσουμε ότι το ένα από αυτά είναι ο Δίδυμος.

Μιλάμε για ένα άτομο το οποίο αν δει έναν σπασμένο σωλήνα, μπορεί να τον καμουφλάρει με μια τσίχλα και να σου πει «να, ορίστε, στο έφτιαξα! Πρέπει να φύγω τώρα.»

Δεν τον νοιάζει το αποτέλεσμα, αν θα είναι αυτό που πρέπει ή όχι, αρκεί να καλύψει την κατάσταση προς το παρόν. Είναι άνθρωπος της προχειρότητας και του «έλα μωρέ, πώς κάνεις έτσι; Αφού δουλεύει…».

Advertisement

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο επόμενος για τον οποίο θέλουμε να σου μιλήσουμε είναι ασφαλώς ο Τοξότης! Μπορεί και αυτόν να τον μάντεψες σωστά, ειδικά αν έχεις και μια κάποια προσωπική εμπειρία με το ζώδιο αυτό.

Είναι ο τύπος του «δεν βαριέσαι… Σουλούπωσέ το λίγο να μην φαίνεται και άστο». Δεν θα κάνει μια δουλειά με λεπτομέρεια και συνέπεια. Θα την κάνει πρόχειρα και τόσο τσαπατσούλικα.

Μαζί με τον Δίδυμο, αποτελούν το… «δίδυμο της καταστροφής» στο κομμάτι αυτό. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που μοιάζουν τόσο σε αυτό το κομμάτι, καθώς βρίσκονται «απέναντι» στον ζωδιακό κύκλο.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: