Γυναίκα που τράκαρε 13 φορές πριν τα 30 της εγκατέλειψε για πάντα την οδήγηση

Γυναίκα που τράκαρε 13 φορές πριν τα 30 της εγκατέλειψε για πάντα την οδήγηση
Advertisement

Μια γυναίκα που ενεπλάκη σε 13 τροχαία ατυχήματα πριν καν προλάβει να κλείσει τα 30 είπε ότι δεν πιστεύει ότι θα ακουμπήσει ξανά τιμόνι, προσθέτοντας «νομίζω ότι έπαιξα αρκετά με την τύχη μου με την οδήγηση».

Η Τζένιφερ Κερνς, 50 ετών, μητέρα δύο παιδιών από το Οχάιο που τώρα ζει στο Μπέλφαστ, εξακολουθεί να κάνει ενέσεις στο λαιμό της μετά από ένα δραματικό τροχαίο με ένα φορτηγό που την πέταξε εκτός δρόμου.

Advertisement

Από τότε που μετακόμισε στο Μπέλφαστ το 2001, η επιχειρηματίας δεν έχει αποκτήσει πλήρη άδεια οδήγησής της στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς πιστεύει ότι μπορεί να πάσχει από PTSD από τα ατυχήματα.

Θεωρεί τον εαυτό της τυχερή, μιας και η παιδική της φίλη πέθανε σε τροχαίο ατύχημα με φορτηγό το 1990.

Η Τζένιφερ έχει γενικευμένη αγχώδη διαταραχή, αυτισμό και ΔΕΠΥ, και πιστεύει ότι η νευρικότητά της για την οδήγηση εμφανίστηκε 20 χρόνια μετά το πρώτο αυτοκινητιστικό της δυστύχημα.

Advertisement

Το πρώτο τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη συνέβη το 1980 όταν ήταν επτά ετών και οδηγούσε η μητέρα της.

Το δεύτερο ατύχημα συνέβη όταν η Τζένιφερ ήταν 17 ετών και βρισκόταν πίσω από το τιμόνι, «Ήταν ίσως το πιο τρομακτικό από όλα», θυμάται.

Η Τζένιφερ νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο μετά το ατύχημα, αφού χτύπησε το κεφάλι της και έπρεπε να κάνει τρεις χειρουργικές επεμβάσεις.

Την επόμενη χρονιά, η Τζένιφερ είχε κι άλλο ατύχημα, ενώ ήταν επιβάτης σε άλλο αυτοκίνητο. «Ένας φίλος ενός φίλου οδηγούσε τη νύχτα. Δεν τους ήξερα, αλλά ο κοινός μας φίλος ήταν στο αυτοκίνητο. Μετά το ατύχημα, όλοι έφυγαν από το σημείο και με άφησαν εκεί τραυματισμένη», είπε.

Advertisement

Λίγους μήνες αργότερα, η Jennifer αγόρασε νέο αυτοκίνητο, το οποίο της κόστισε μόλις 150 δολάρια. Δεν γνώριζε όμως ότι υπήρχε μια τρύπα στο κάτω μέρος και ότι δεν ήταν κατάλληλο για οδήγηση, γεγονός που – μαντέψτε – οδήγησε σε ένα ακόμα τροχαίο.

Το καπό ενός άλλου αυτοκινήτου που πήρε έναν χρόνο μετά, ανατινάχτηκε ενώ οδηγούσε. Της έσκασαν επίσης δύο φορές τα λάστιχα και χτύπησε σε τσιμεντένιο φράγμα στον αυτοκινητόδρομο σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις.

Δεν περιγράφουμε άλλο, Τζένιφερ καλά έκανες και εγκατέλειψες την οδήγηση, καλύτερα με τις συγκοινωνίες, να βρεις την υγειά σου.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: