Αρνητές Βαλεντίνου: Από αυτά τα ζώδια μην περιμένεις ούτε… τσουκνίδα

Αρνητές Βαλεντίνου: Από αυτά τα ζώδια μην περιμένεις ούτε… τσουκνίδα
Advertisement

Οι περισσότεροι από εμάς τείνουμε να κρύβουμε τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ίσως γιατί δε θέλουμε να μας κολλήσουν την ετικέτα του «αγαπούλη/ας» ή να μάθουν πόσο ρομαντικές ψυχές είμαστε.

Όμως, υπάρχουν τρία ζώδια που πραγματικά αρνούνται και αγνοούν επιδεικτικά την ύπαρξη της συγκεκριμένης γιορτής, οπότε παρακάτω θα δεις πώς νιώθει το κάθε ζώδιο, καθώς άλλα τη μισούν και άλλα τη λατρεύουν

Advertisement

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι, ως πρακτικοί και λογικοί άνθρωποι, βγάζουν σπυράκια με τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Τόσο χάσιμο χρόνου, ενέργειας και χρημάτων για μια μέρα τον χρόνο; Και να αποδείξεις τι;

Την αγάπη σου; Τον έρωτά σου; Δηλαδή, όλα αυτά το έτερο ήμισυ δεν τα ξέρει; Αν όχι, τότε μάλλον κάτι πάει στραβά μαζί του.

Επίσης, σκέφτονται «γιατί να ξοδέψεις χρήματα για όλα αυτά, όταν μπορείς να τα επενδύσεις σε κάτι πιο χρήσιμο»; (Τι είμαστε εμείς; Παρθένοι για να τους κρίνουμε;)

Advertisement

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για τους Αιγόκερους η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου θεωρείται «ψεύτικη» και ανούσια, οπότε από επιλογή παραμένουν εκτός εορταστικού κλίματος, εκτός ανθοπωλείου, ζαχαροπλαστείου κι ό,τι τέλος πάντων πουλάει εκείνη την ημέρα.

Σαν την φιλενάδα τους, την Παρθένο, έχουν μια πιο λογική και πρακτική στάση, θεωρώντας ότι αν κι εφ’ όσον έχουν αισθήματα για τον/ην άλλον/η, φαίνεται, αφού είναι μαζί του/ης. Όλα τα άλλα είναι να ‘χαμε να λέγαμε.

Αν έχεις άτομο που ανήκει σε αυτό το ζώδιο και το καλέσεις σε δείπνο δεν θα πει «όχι», αλλά μην περιμένεις και ερωτική εξομολόγηση εκ μέρους του, υπό το φως των κεριών.

Advertisement

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στους Υδροχόους δεν αρέσει καθόλου η «στημένη» γιορτή που δημιουργήθηκε από πολυεθνικές εταιρίες παραγωγής ευχετήριων καρτών, με την ντε και καλά ρομαντική ατμόσφαιρα.

Μην περιμένεις λοιπόν τριαντάφυλλα, δείπνα, σοκολατάκια, μπαλόνια και καρδούλες από αυτούς. Πιο πιθανό είναι να σου πουν ότι πιο πολύ τους ενδιαφέρει η Τσικνοπέμπτη παρά η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Έτσι, για να περάσουν στην αντίδραση.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: