Έξαλλη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου κατέβασε την κάμερα – «Δεν το ‘χω ξαναδεί πουθενά», φώναζε η Καινούργιου

Έξαλλη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου κατέβασε την κάμερα – «Δεν το ‘χω ξαναδεί πουθενά», φώναζε η Καινούργιου
Advertisement

Ιδιαίτερα φορτισμένη και εκνευρισμένη εμφανίστηκε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», η οποία την περίμενε για να της πάρει μια δήλωση σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν από πλευράς του Πέτρου Φιλιππίδη, μετά τα όσα είπε για εκείνον.

Η ηθοποιός βρίσκεται αυτές τις μέρες στο προσκήνιο για την υπόθεση Φιλιππίδη και την αγωγή που θα καταθέσει εναντίον της, μετά από τις δηλώσεις της για την πρώτη καταγγέλλουσα στην υπόθεση βιασμού, για την οποία ο κατηγορούμενος κρίθηκε αθώος.

Advertisement

Ρεπόρτερ της εκπομπής του Alpha προσπάθησε με τον οπερατέρ να εξασφαλίσουν μερικές δηλώσεις της, αλλά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αντέδρασε πολύ έντονα όταν τους είδε.

Επέλεξε αντί να μιλήσει, να κατεβάσει την κάμερα από τον οπερατέρ με το χέρι της, προκαλώντας τον εκνευρισμό της παρουσιάστριας.

«Εκνευρίστηκε κυρίως με τον οπερατέρ και του κατέβασε την κάμερα. Ήμασταν ακριβώς έξω από το θέατρο και φώναζε λέγοντας “δεν είναι δυνατόν να μου το κάνετε αυτό”», είπε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος, Μαρία Βλάχου.

Advertisement

«Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι πολλά χρόνια στον χώρο της τηλεόρασης. Έχει συνεργαστεί και με τον Θέμη Μάλλη και μας γνωρίζει όλους προσωπικά. Πας σε έναν τεχνικό και σε μία κοπέλα που κάνει τη δουλειά της και κατεβάζεις με το χέρι την κάμερα; Αυτά δεν τα έχω ξαναδεί πουθενά. Έχουμε δει να αντιδρούν και το σεβόμαστε », είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είπε στη Μαρία Βλάχου να κοιτάξει τα πρησμένα από το κλάμα μάτια της και μάλιστα τα έβαλε με τα κανάλια, λέγοντας ότι είναι πάντα ευγενική και κάθεται να μιλήσει και ότι εκείνα φτάινε για την αντίδρασή της.

Το πρώτο της σχόλιο μετά την είδηση ότι ο Φιλιππίδης καταθέτει αγωγή εναντίον της

Αφού κυκλοφόρησε η είδηση ότι πρόκειται να μηνυθεί από τον Πέτρο Φιλιππίδη, η ίδια τοποθετήθηκε μέσα από εκπομπή που παρουσιάζει στο ραδιόφωνο.

Advertisement

«Ένα κορίτσι που έχει βιαστεί δυο φορές δεν δικαιώθηκε». Αυτή ήταν η δήλωση της ηθοποιού, που πυροδότησε τις αντιδράσεις, μιας και λίγες μέρες πριν, ο κατηγορούμενος είχε κριθεί, μεταξύ άλλων, αθώος για τον βιασμό της πρώτης καταγγέλλουσας.

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό» η ηθοποιός ακούγεται να λέει:

«Μόλις ενημερώθηκα για ένα θέμα που έχει δημιουργηθεί από την πλευρά του κ. Φιλιππίδη που εκπροσωπείται από τον κ. Δημητρακόπουλο. Θέλω να διευκρινίσω για κάποιες δηλώσεις που έκανα στα κανάλια που περίμεναν έξω από το θέατρο».

«Απάντησα σε μία ερώτηση για το αν μίλησα με την πρώτη καταγγέλλουσα, έχουμε περάσει πάρα πολλά χρόνια μαζί με αυτά τα κορίτσια. Έχουμε γίνει οικογένεια πια. Η κοπέλα έχει καταγγείλει κάποια πράγματα και σαν οικογένεια τη στηρίζω και θα την στηρίζω και θα είμαι δίπλα της» είπε και πρόσθεσε:

Advertisement

«Δεν σχολίασα την απόφαση του δικαστηρίου, είναι απόλυτα σεβαστή. Θα ήμουν εντάξει αν σχολίαζα και τα θετικά ή αν γιόρταζα τη θετική έκβαση που είχε για εμάς το ένα κομμάτι της απόφασης του δικαστηρίου, δεν το έκανα.

Όπως δεν το έκανα και για την αρνητική έκβαση, κατά την άποψή μου. Είμαι άνθρωπος, αγαπώ τους ανθρώπους που παλεύουν και σέβομαι τις αποφάσεις του δικαστηρίου».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: