Μαρία Μάρκου: Η γυναίκα με… τα μαύρα, οι δύο γάμοι, τα δύο διαζύγια, το κορμί λαμπάδα και το ποδόσφαιρο

Μαρία Μάρκου: Η γυναίκα με… τα μαύρα, οι δύο γάμοι, τα δύο διαζύγια, το κορμί λαμπάδα και το ποδόσφαιρο
Advertisement

Η Μαρία Μάρκου είναι η Γυναίκα με τα μαύρα στο καθημερινό τηλεπαιχνίδι The Chase.

Η Μαρία Μάρκου που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο The Chase, κατάγεται από την Πελοπόννησο και όπως δήλωσε, αγαπάει τη γνώση.

Advertisement

Είναι νομικός, όμως δεν ασκεί το επάγγελμα. Έχει σπουδάσει Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, η διδακτορική της διατριβή είναι πάνω στο αντικείμενο της Εφαρμοσμένης Επικοινωνιολογία στο Πανεπιστήμιο του Βερολίνου και έχει μεταπτυχιακό πάνω στη Δημόσια Διοίκηση.

Η Μαρία Μάρκου όμως δεν σταμάτησε μόνο εκεί, καθώς είναι και απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης.

Η γυναίκα που αγαπάει τα μαύρα, στην προσωπική της ζωή είναι χωρισμένη δύο φορές και πριν λίγες ημέρες (28/1) βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» στο Mega.

Advertisement

Η νομικός – επικοινωνιολόγος και «Chaser», Μαρία Μάρκου, και η ψυχολόγος, Χρίστινα Γρηγορέα, μίλησαν στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη και στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» για το εάν υπάρχει «βελούδινο» διαζύγιο και για το πώς οδηγούνται οι σχέσεις στον χωρισμό.

Η Μαρία Μάρκου παραδέχτηκε ότι μπορεί να μην υπάρχει -τελικά- «βελούδινο» διαζύγιο υπάρχει όμως, πολιτισμένο. Ανέφερε επίσης πως πολλοί γονείς συνήθως εργαλειοποιούν τα παιδιά τους μετά από έναν χωρισμό.

«Τα παιδιά δεν πρέπει να επωμιστούν αυτή την κατάσταση. Εάν είναι φιλικοί μεταξύ τους και διατηρούν καλές σχέσεις, τότε η αλλαγή αυτή θα είναι πιο εύκολη για τα παιδιά τους».

Advertisement

Σε παλαιότερη συνέντευξη, η Μαρία Μάρκου εξομολογήθηκε στην Ελεονώρα Μελέτη πως σκέφτεται να συνδυάσει τη Νομική με την μεγάλη της αγάπη, το ποδόσφαιρο, και να ασχοληθεί με το Αθλητικό Δίκαιο.

«Τον τίτλο η «Γυναίκα με τα Μαύρα» δεν τον πήρα καλά στην αρχή. Μετά πείστηκα, γιατί κατάλαβα ότι οι άνθρωποι που μου τον έδωσαν ξέρουν καλά τη δουλειά τους.

Εγώ δεν ήμουν εκεί να τους αμφισβητήσω, αλλά να τους υποστηρίξω. Μετά κατάλαβα ότι μπορώ να το υποστηρίξω και το αγάπησα», είπε.

Advertisement

«Η γνώση σε βοηθάει να αποκλείσεις το λάθος, αλλά και να μπεις στο σωστό μονοπάτι της ερώτησης, θα ανασύρεις μία γνώση που προσομοιάζει.

Έχω άγχος, γιατί θέλω να βγει ένα καλό παιχνίδι, που θα έχει διάδραση και γνώση. Έχω το άγχος να απαντήσω κι εγώ σωστά, να δικαιώσω αυτούς που με επέλεξαν», είπε η Μαρία Μάρκου.

Στον ελεύθερό της χρόνο παρακολουθεί την επικαιρότητα, συναναστρέφεται με κόσμο, παρακολουθεί την πορεία των αγαπημένων της ανθρώπων και διαβάζει, μυθιστορήματα κατά διαστήματα.

Advertisement

Η «Γυναίκα με τα Μαύρα» δήλωσε πως δεν φοβάται να εκφράσει την άποψή της και αποκάλυψε στο «ΜΕGA Καλημέρα» ότι έχει κάνει δύο γάμους και έχει πάρει δύο διαζύγια. Εκείνο που τρομάζει πλέον τον κόσμο θεωρεί πως είναι η κοινωνική αποστασιοποίηση.

Η ίδια είναι ανοιχτή σε νέους ανθρώπους και γνωριμίες και παρά τις τρομερές γνώσεις της, δεν απαιτεί να έχει πολλά πτυχία ο σύντροφός της.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: