Συνεχίζεται το μυστήριο με τον SinBoy: «Στα μαύρα» και η μητέρα του, το αινιγματικό κομμάτι στο TikTok

Advertisement

Για τρίτο 24ωρο εξακολουθεί το μυστήριο γύρω από το όνομα του Sin Boy, που φήμες τον θέλουν να έχει φύγει από τη ζωή.

Μετά την αδερφή του και η μητέρα του SinBoy έβαλε «μαύρη φωτογραφία» στο προφίλ της στο Instagram, ενισχύοντας τη φημολογία που θέλει τον γνωστό τράπερ νεκρό.

Advertisement

Την ίδια ώρα, τα σχόλια που αμφισβητούν τον θάνατό του και κάνουν λόγο για διαφημιστικό κόλπο και τρολάρισμα είναι αμέτρητα στα social media.

Υπενθυμίζεται πως όλα άρχισαν όταν δημοσιεύτηκε μια φωτογραφία που έδειχνε τον Sin Boy να βρίσκεται λιπόθυμος μέσα σε ένα ασθενοφόρο.

Πολλοί είναι εκείνοι που αμέσως άρχισαν να αναρωτιούνται αν πρόκειται για fake news ή πραγματικότητα, καθώς μια αντίστοιχη είδηση είχε κυκλοφορήσει και το 2018.

Advertisement

Μάλιστα, μετά το πρώτο σοκ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ανέφεραν πως τα ασθενοφόρα σε Αλβανία και Κόσοβο (εκεί όπου φημολογείται ότι πέθανε) έχουν άσπρο και κόκκινο χρώμα και όχι κίτρινο, όπως το ασθενοφόρο της φωτογραφίας, το οποίο παραπέμπει σε ελληνικό ασθενοφόρο.

Μερικά 24ωρα μετά, στον λογαριασμό του Sin Boy που σαν εικόνα προφίλ είχε μπει ένα μαύρο φόντο, ανέβηκε ένα post που έγραφε:

«Δυστυχώς οι φήμες είναι αληθινές αλλά τα media σαμποτάρουν τον Sin Boy ακόμα και σε αυτές τις στιγμές. Δεν έχει φύγει γιατί θα ζει για πάντα μέσα από την μουσική του. 1994- Για πάντα. #sination».

Advertisement

«Πιαστήκατε όλοι κορόιδα»

«Αινιγματικό» πάντως θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το teaser από το κομμάτι που επρόκειτο να κυκλοφορήσει ο SinBoy.

Σε αυτό ακούμε τους παρακάτω στίχους:

Πιαστήκατε όλοι κορόιδα

Όλοι κορόιδα

Σας έκανα ώπα

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: