Κούκλος μελαχρινός, τον κρατούσε κρυφό για χρόνια: Αυτός είναι ο “άγνωστος” σύζυγος της Νατάσσας Μποφίλιου

Κούκλος μελαχρινός, τον κρατούσε κρυφό για χρόνια: Αυτός είναι ο “άγνωστος” σύζυγος της Νατάσσας Μποφίλιου
Advertisement

Τα σκαλιά της εκκλησίας έχει ανέβει εδώ και χρόνια η Νατάσσα Μποφίλιου, διατηρώντας τον γάμο της μακριά από τα «φώτα».

Η Νατάσσα Μποφίλιου είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο ταλαντούχες τραγουδίστριες του έντεχνου καλλιτεχνικού χώρου. Με την ιδιαίτερη φωνή της και τον εναλλακτικό της χαρακτήρα έχει καταφέρει να κερδίσει το κοινό και να αγαπηθεί ιδιαίτερα.

Advertisement

Ωστόσο, όλα αυτά τα χρόνια, η ίδια έχει επιλέξει να διαφυλάσσει την προσωπική της ζωή, αφού θέλει να απασχολεί μόνο με τη δουλειά της.

Η Νατάσσα Μποφίλιου μετράει αρκετά χρόνια κοινής πορείας με τον Χρήστο Κορτσέλη.

Δείτε φωτογραφίες

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2018, έχοντας δίπλα τους 400 φίλους τους, στην Ταράτσα του Φοίβου. Φυσικά, κουμπάροι ήταν ο μουσικοσυνθέτης και συνεργάτης της τραγουδίστριας, Θέμης Καραμουρατίδης, και η κολλητή της, Μόνικα Κασάνη.

Advertisement

Για τη γνωριμία της με τον σύζυγό της Χρήστο Κορτσέλη, η Νατάσσα Μποφίλιου έχει εξομολογηθεί πως: «Εγώ τον είχα βάλει στο μάτι, τον είχα τσεκάρει και έλεγα “βαρύ το γκομενάκι”.

Επειδή ερωτευτήκαμε αμέσως και στην αρχή φοβήθηκα αμέσως αυτό το συναίσθημα. Το ξέραμε και οι δύο από την πρώτη στιγμή. Αφού μου είπε τον πρώτο μήνα “εγώ θα σε παντρευτώ”».

Όσο για τον γάμο και τον έρωτά τους, η τραγουδίστρια έχει αναφέρει: «Τον άνθρωπό μου τον παρατηρώ και με εκπλήσσει κάθε φορά και με συγκινεί, με συγκλονίζει.

Advertisement

Μου αρέσει, είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του. Μου αρέσει ο τρόπος που κινείται και υπάρχει μέσα στον χώρο οπότε τον παρατηρώ. Κλείνουμε δέκα χρόνια μαζί.

Παντρευτήκαμε την ίδια μέρα που τα φτιάξαμε. Ήταν σίγουρα η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου και νομίζω και του Χρήστου».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: