Μαρία Κορινθίου: «Διαγνώστηκα με φλεβική ανεπάρκεια αλλά μέσα στο χειρουργείο ο γιατρός βρήκε και ανεύρισμα»

Advertisement

«Διαγνώστηκα με φλεβική ανεπάρκεια στα πόδι τον Οκτώβριο» είπε η Μαρία Κορινθίου ξεκαθαρίζοντας τις φήμες των τελευταίων ημερών για την απουσία της από το Πρωινό του ΑΝΤ1.

Η Μαρία Κορινθίου μίλησε στο Mega και όπως είπε «Είχα προγραμματισμένο έστω μετά τις γιορτές να μπω για εγχείρηση. Ήταν να κάνω επέμβαση με λέιζερ, λίγο πιο light  αλλά μέσα στο χειρουργείο ο γιατρός βρήκε και ανεύρισμα. Κι έτσι με άνοιξαν κανονικά στο αριστερό πόδι» ανέφερε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

Advertisement

«Το έλεγα, κιόλας. Ήξερα ότι είχα φλεβική ανεπάρκεια. Μέσα σε ένα τετράμηνο, όταν κουραζόμουν, η φλέβα πεταγόταν σαν να σπάσει. Το σώμα μου μιλούσε. Μαρία, πρέπει να μπεις να κάνεις αυτή την επέμβαση» προσθέτει.

Για την κατάσταση, στην οποία βρίσκεται τώρα είπε ότι «Είμαι μπαταρισμένη. Με γάζες, Τα ράμματα τα έχω ακόμα. Θέλω 10 ημέρες για να βγάλω τα ράμματα. Φοράω αυτή την υπέροχη κάλτσα.

Πρέπει να κάθομαι, να είμαι ξαπλωμένη και να έχω το πόδι ψηλά. Κάποια στιγμή, το ωραίο είναι ότι θα πρέπει να εγχειριστώ και στο άλλο πόδι» είπε αστειευόμενη.

Advertisement

«Ο γιατρός θα με σκοτώσει αλλά θα γυρίσω αύριο στο Πρωινό. Φειδωλά, κούτσα-κούτσα» είπε ενώ περιέγραψε και την αστεία ιστορία της ανάνηψής της από την νάρκωση.

«Όταν ξύπναγα, δεν είχα προλάβει ακόμα, ο γιατρός ήταν από πάνω μου και μού έλεγε «Μαρία, Μαρία» και γυρνάει και μου κάνει «μου ‘βγαλες την πίστη»».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: