Λιάγκας για Βανδή-Μπισμπίκη: «Έχουν σχεδόν ξεμωραθεί και κάνουν αυτά τα πράγματα δημόσια» [βίντεο]

Λιάγκας για Βανδή-Μπισμπίκη: «Έχουν σχεδόν ξεμωραθεί και κάνουν αυτά τα πράγματα δημόσια» [βίντεο]
Advertisement

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει, τις τελευταίες ώρες, το βίντεο που απεικονίζει τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισπίκη να ανταλλάσουν καυτά φιλιά και αγκαλιές στην πίστα, την ώρα που η τραγουδίστρια παρουσίαζε το πρόγραμμά της στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται.

Το στιγμιότυπο έγινε viral με τους χρήστες του διαδικτύου να σχολιάζουν ποικιλοτρόπως τον τρόπο που η ερμηνεύτρια και ο ηθοποιός ζουν τον έρωτά τους αγνοώντας επιδεικτικά τα βλέμματα.

Advertisement

Το εν λόγω βίντεο αποτέλεσε θέμα συζήτησης και στην εκπομπή Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα να τοποθετείται σχετικά, διερωτώμενος αν οι δυο τους αισθάνονται όμορφα να βλέπουν τις τρυφερές στιγμές τους να αναπαράγονται και να σχολιάζονται.

«Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ. Το ζηλεύω και λίγο που ερωτεύτηκαν τόσο πολύ που έχουν σχεδόν ξεμωραθεί και κάνουν αυτά τα πράγματα δημόσια. Δεν το λέω ειρωνικά. Μακάρι να μου τύχει κι εμένα ένας έρωτας, να κεραυνοβοληθώ και ό,τι πιστεύω μέχρι εκείνη την ώρα, να αλλάξω. Να διαψευστώ. Πιστεύετε ότι αν στον Μπισμπίκη έλεγαν πριν 10 χρόνια ότι θα ερωτευτείς μία σταρ του lifestyle και θα πας στα μπουζούκια να τη φιλάς στο στόμα, τι θα έλεγε»; ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: