Μας τα χαλάει ο καιρός το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας: Από τη μία λασποβροχές με 20άρια κι από την άλλη… χιόνια

Advertisement

Άστατο φαίνεται πως θα είναι το σκηνικό του καιρού το τριήμερο των Αποκριών.

Άστατος θα είναι ο καιρός το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, σε όλη τη χώρα, με βροχές, καταιγίδες και αφρικανική σκόνη, ενώ σε κάποιες περιοχές αναμένεται να δούμε μέχρι και χιόνια.

Advertisement

Ο μετεωρολόγος του OPEN, Κλέαρχος Μαρουσάκης, σε σημερινή ανάρτησή του, αναφέρει πως η έξοδος των εκδρομέων θα γίνει μεν με καλό καιρό, ωστόσο από την Κυριακή και μετά η θερμοκρασία θα πέσει και θα έχουμε βροχοπτώσεις, αλλά και χιόνια στα ορεινά.

Ολόκληρη η ανάρτηση Μαρουσάκη:

Με ανοιξιάτικο καιρό θα κυλήσει και η σημερινή ημέρα με τον καιρό όμως να μας τα χαλάει το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας (κυρίως Κυριακή και στη συνέχεια) με τη θερμοκρασία να πέφτει, βροχές να σημειώνονται σε αρκετές περιοχές, χιόνια στα βουνά μας ίσως και πιο χαμηλά στα βόρεια βορειοδυτικά ηπειρωτικά τμήματα.

Η έξοδος των εκδρομέων θα γίνει με καλό καιρό, οι εορταστικές εκδηλώσεις όμως που αφορούν την Κυριακή της Αποκριάς και την Καθαρά Δευτέρα καθώς και η επιστροφή των εκδρομέων θα γίνουν με έντονα άστατο καιρό κατά τόπους και με έμφαση τα δυτικά, κεντρικά και βόρεια γεωγραφικά διαμερίσματα.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: